0142_v2.jpg

Venture Capital

Mazanti Transactions har et af de mest erfarne venture-teams i Danmark med fem partnere, der overvejende eller udelukkende beskæftiger sig med venture og seed capital inden for alle brancher, herunder navnlig IT, tech og life science.

Mazanti Transactions bistår venture-selskaber, founders, business angels, venture fonde og andre investorer i forbindelse med finansieringsrunder, incitamentsprogrammer, løbende rådgivning og exits i form af salg eller IPO (børsnotering). Vi rådgiver også start-ups og har i den forbindelse bl.a. haft fornøjelsen af at etablere og følge fire opstartsvirksomheder, som vi efterfølgende har bistået med at børsnotere.

Mazanti Transactions rådgivning inden for venture omfatter blandt andet

  • Rådgivning til founders i forbindelse med etablering af start-ups
  • Løbende rådgivning til founders og venture-selskaber
  • Rådgivning til founders i forbindelse med finansieringsrunder, enten i form af equity investeringer, konvertible gældsbreve, SAFE notes mv., både i pre-seed/seed runder, A- og B-runder og senere runder.
  • Rådgivning til business angels, venturefonde og andre investorer i forbindelse med venture og seed investeringer i selskaber
  • Exits i form af IPOs (børsnoteringer) eller salg/private placement

Mazanti Transactions forstår markedet og dets omfattende vilkår og ved, hvad disse transaktioner kræver. Vores team har omfattende erfaring inden for

  • Incitamentsprogrammer (warrants, optioner, fantomaktiemodeller mv.)
  • Ejer- og investeringsaftaler mv.
  • Term sheets og investeringsdokumenter
  • Særlige klausuler, såsom præference-rettigheder, anti-dilution bestemmelser, key man clauses, exit bestemmelser og governance strukturer

Vores team ledes af Lars Lüthjohan Jensen, som i en årrække har bistået danske og udenlandske venture selskaber og investorer, primært inden for IT og life science. Lars har mere end 20 års erfaring indenfor venture kapital-investeringer og han har været med til at børsnotere flere venture selskaber, enten på danske eller udenlandske børser. Lars har været med til at rejse mere end DKK 10 mia. inden for life science. 

Vores ventureteam har i 2019 lanceret sitet mazantipulse.com, som henvender sig til spillere inden for venture og private equity. Sitet leverer juridiske nyheder og insights inden for branchen og indeholder en dokumentgenerator, der giver adgang til gratis generering af blandt andet investerings-dokumenter. Læs mere her.

Ratings

Mazanti Transactions is recommended by the international rating publications Legal 500 and Chambers. Client statements include:  

Very strong venture capital practice, probably the leading team in Denmark
2020

Very much hands on with full partner attention into all matters
2020

Very efficient and pragmatic lawyers
2020