ThomasWeisberg1.jpg
Advokat, partner

Thomas Weisbjerg

I tillæg til rådgivning om generelle erhvervs- og selskabsretlige forhold har Thomas Weisbjerg omfattende erfaring med rådgivning af danske og internationale klienter inden for corporate finance-området, herunder fusioner og virksomhedsoverdragelser, børs- og kapitalmarkedsret samt private equity og venturekapital investeringer. Han rådgiver desuden om aktionærforhold, finansiel regulering og om finansiering, herunder akkvisitions- og projektfinansiering.

Thomas Weisbjerg har rådgivet både noterede og privatejede virksomheder, private equity fonde, hedge fonde, venture kapitalselskaber, offentlige institutioner, institutionelle investorer og velstående privatpersoner. Han er løbende omtalt i internationale juridiske rating-publikationer som Legal 500 og Who’s Who Legal.

Inden for sit område har Thomas bidraget til flere juridiske publikationer, herunder Getting The Deal Through (Mergers & Acquisitions), The International Capital Markets Review samt Vækst gennem opkøb og fusioner, og har været ekstern lektor ved Københavns Universitet (køb og salg af virksomheder) samt ekstern manuduktør på Copenhagen Business School (CBS).

Han er medlem af DVCA’s udvalg for finansiel regulering, Dansk Forening for Selskabsret, Foreningen for Bank og Finansieringsret og af Københavns Advokatforening.

Speciale inden for

ThomasWeisberg1.jpg

Sekretær

Hanne Mikkelsen

+45 3319 3762 hmi@mazanti.dk

Karriere og uddannelse

 • 2017
  Partner (equity), Mazanti-Andersen
 • 2004-2017
  Partner, Nielsen Nørager Advokatpartnerselskab
 • 2002
  Advokat, Danisco A/S (udstationering)
 • 2000-2004
  Advokat, Kromann Reumert
 • 1997-2000
  Justitsministeriets departement
 • 1997
  Cand.jur., Københavns Universitet