om os.jpg (1)

167 år i udvikling

Mazanti-Andersen Korsø Jensen er Danmarks ældste advokatfirma. Det betyder ikke, at vi hænger os i fortiden. Tværtimod. Det er vi blevet, fordi vi altid tænker fremad, udvikler og planlægger – for vores klienter og for os selv.

Det er også en af grundene til, at vi ikke bare har klienter, men lange relationer. En anden grund er den rådgivning, der starter fra første dag, hvor du får én dedikeret seniorrådgiver med et team af relevante specialister bag sig, som hurtigt, effektivt og så enkelt som muligt tager styring på din sag, uanset hvor kompleks den end måtte være.

I dag er vi et af landets større advokatfirmaer, der repræsenterer et stort antal danske og internationale erhvervsklienter.
Læs mere om vores forretningsområder her.

sunflare.jpg

Relationen i fokus

Vores tætte relationer med vores klienter betyder, at vi kender deres virksomheder indgående. Derudover har vi en lang og stolt tradition inden for voldgifts- og retssager. Nogle af vores klienter har fået hjælp af vores dygtigste og mest prominente advokater, der excellerer inden for denne særlige juridiske disciplin, hvor vi har ført – og vundet – nogle af de største sager i danmarkshistorien.

Vores partnere og medarbejdere er alle dygtige og velkvalificerede rådgivere med en høj grad af specialisering på enkeltområder. To af partnerne er udnævnt som faste kuratorer i Sø- og Handelsrettens skifteret.

Så uanset hvad din sag drejer sig om, er du altid sikker på at være repræsenteret af kompetente mennesker med erfaringen og forståelsen i orden. 

floor.jpg
Sager kommer og går. Men gode relationer varer ved.

Vores struktur

Hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen er vi organiseret som et advokatpartnerselskab med 29 partnere, 9 associerede partnere og en lang række medarbejdere i øvrige juridiske og administrative funktioner. Alle advokater er beskikket af Justitsministeriet og medlem af Advokatsamfundet.

Selskabet ledes af en bestyrelse, der består af seks partnere: Henrik B. Sanders (formand), Philip S. Thorsen, Michael L. Jacobsen, Christian E. Bonnesen, Jakob Mosegaard Larsen og Nina Henningsen.

Ønsker du mere uddybende information om vores interne struktur, er du velkommen til at kontakte Henrik B. Sanders.

Bestyrelsen 

Vores historie

Selvom vi altid har set fremad, bygger vores forretningsgrundlag på en stolt historie.

Mazanti-Andersen Korsø Jensen blev grundlagt af én af grundlovens fædre, højesteretssagfører C. C. V. Liebe i 1853.

Han blev efterfulgt af sin søn, højesteretssagfører Otto Liebe, der blev udnævnt som statsminister i 1920 i en kort periode under Påskekrisen i Danmark. Han blev også kendt for etableringen af Sagførerrådet (Advokatsamfundet) og blev rådets første formand fra 1919 til 1927.

Højesteretssagfører Leif Gamborg var den tredje generation, der stod i spidsen for virksomheden fra 1934. Han havde en stærk tilknytning til modstandsbevægelsen under Nazitysklands besættelse af Danmark. Han havde en kompromisløs fokus på varetagelse af klienternes interesse. Sammen med hans stærke værdier i respekt for retsregler er det stadig en grundpille i vores værdisæt.

Landsretssagfører Jørgen Mazanti-Andersen stod i spidsen for den næste generation. Han var en af de første danske advokater, som også fik en juridisk eksamen i USA, og han var en central person i forhold til at udvikle virksomheden til det moderne forretningsorienterede advokatfirma, vi er i dag, med forståelse for klienters kommercielle interesser.

Advokat J. Korsø Jensen var af de mere velkendte partnere i selskabet. Som en af de fire forgængere er J. Korsø Jensen bl.a. kendt for at være en fremragende procedør samt en engageret advokat i erhvervsforhold. Med udgangspunkt i en grundig forberedelse af de enkelte sager er han i stand til at præsentere komplicerede sager og juridiske regler på en enkel og overbevisende måde. J. Korsø Jensen er udtrådt af partnerselskabet, men er fortsat tilknyttet dette som senior konsulent.

0351.jpg