Mazanti

Proces

Vi fører talrige sager for danske domstole på alle niveauer, herunder for Højesteret, og vi bistår danske parter i samarbejder med lokale kollegaer i udenlandske retssager. Herudover fører vi voldgiftssager i blandt andet Voldgiftsinstituttet, ICC og Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed.

Derfor har vi et indgående kendskab til de formelle juridiske og praktiske rammer for, hvordan sager skal struktureres og præsenteres for at opnå det mest optimale resultat. Vi leder vores klienter trygt igennem en retssag eller voldgiftssag, og sikrer en omkostningseffektiv og resultatorienteret løsning.

Med nogle af Danmarks mest prominente og komplicerede rets- og voldgiftssager bag os er vi blevet et af landets foretrukne advokatfirmaer til at hjælpe i lignende situationer.

Vi arbejder i tværfaglige teams og kan trække på relevant fagekspertise fra vores øvrige faggrupper, men den ledende partner på sagen vil stadig være ansvarlig.

Vores procesadvokater repræsenterer blandt andet klienter i fire af de syv store retssager anlagt af den danske stat mod de tidligere ledelsesmedlemmer i en række danske banker, der gik konkurs i kølvandet på finanskrisen.