stairs.jpg
25/01/2021

Mazanti-Andersen bistår HJHansen Genvindingsindustri A/S med købet af Uniscrap A/S fra Scholz Recycling GmbH

HJHansen Genvindingsindustri A/S, der har hovedsæde i Odense, har indgået aftale om overtagelse af alle aktier i Uniscrap A/S. HJHansen Genvindingsindustri A/S er førende inden for genvinding af jern- og metalskrot og har over det seneste halvandet år gennemført en omfattende turn-around proces med stor succes. Som følge af et ønske om at effektivisere og styrke deres handelsplatform overtager de nu alle aktiviteterne i Uniscrap A/S fra moderselskabet Scholz Recycling GmbH, der har hovedsæde i Tyskland. Uniscrap A/S har base i Taulov og beskæftiger sig ligeledes med genvinding af jern- og metalskrot.  

HJHansen Genvindingsindustri A/S omsatte i regnskabsåret 2019/20 for DKK 1,33 milliarder, og virksomheden beskæftiger ca. 175 medarbejdere på 14 lokationer i Danmark, Sverige, Tyrkiet og Kina. Med købet overgår alle Uniscraps medarbejdere, aftaler og lokationer til HJHansen Genvindingsindustri, som med fusionen vil beskæftige ca. 200 medarbejdere på 20 lokationer og forventer en omsætning på over to milliarder kroner årligt.

Fusionen kræver de danske konkurrencemyndigheders godkendelse og forventes at få effekt i løbet af foråret 2021. 

Partner Jørn Bonnesen og advokatfuldmægtig Christian Geertsen fra Mazanti Transactions har sammen med partner Mia Anne Gantzhorn fra vores specialistteam inden for Konkurrenceret bistået HJHansen Genvindingsindustri A/S under transaktionen. 

Du kan læse mere om transaktionen her.