stairs.jpg

COVID-19: Sådan forholder Mazanti sig

Hos Mazanti er vores medarbejderes, kunders og samarbejdspartneres sundhed afgørende. Derfor følger vi naturligvis Regeringens anvisninger, så vi sammen kan begrænse spredningen af COVID-19 i hele samfundet.

I de kommende uger vil man derfor opleve at arbejdsgangene er ændret. Langt de fleste medarbejdere arbejder nu hjemmefra, men vi vil have samme tætte kontakt til hinanden og til vores klienter og samarbejdspartnere som altid. Denne foregår nu blot via virtuelle møder, chatfunktioner og telefonsamtaler. Alle medarbejdere er tilgængelige på tlf. ligesom der er mulighed for Skypemøder, Google Hangouts, Facetime mv.

Vores kontorer i Odense og København er stadig åbne i vores normale åbningstid, og vores hovednummer er åbent og bemandet. Men vi begrænser al fysisk mødeaktivitet til det strengt nødvendige.

Dermed bibeholder vi fuldt aktivitetsniveau og er tilgængelige i samme omfang som hidtil. Og vi arbejder ud fra de samme principper, som vi altid har gjort. Blot med respekt for den situation vi alle befinder os i.

Vi følger udviklingen og myndighedernes anbefalinger på nært hold og oplever et kraftigt stigende antal forespørgsler vedrørende forhold relateret til Corona. Både virksomheder og ansatte står i en hidtil ukendt situation, og vi er selvfølgelig klar til at rådgive og svare på spørgsmål vedr. alle de juridiske udfordringer og problemstillinger som følger af COVID-19.
Læs bl.a. vores seneste artikel ang. ansættelsesretlige udfordringer som følge af COVID-19 her.

Med opfordring til at passe på jer selv og hinanden
/Mazanti