_MG_7758.jpg
16/11/2023

Selskabet bag kaffekæden Ricco’s Kaffe er genoptaget fra tvangsopløsning

I løbet af de seneste tre måneder har Mazanti-Andersen bistået kapitalejerne i den kendte kaffekæde Ricco’s Kaffe med at få selskabet genoptaget fra tvangsopløsning.

Ricco’s Kaffe har eksisteret i mere end 20 år med butikker på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, i Indre By, Sydhavnen, Valby, Brønshøj, Vanløse, Hørsholm, Lyngby og på Anholt. Selskabet blev sendt i tvangsopløsning i august og siden har ejerne håbet at kunne få det genoptaget.

Partner Christian Tornvig Jensen, der er en del af Mazantis afdeling for insolvens og rekonstruktion, har i tæt samarbejde med likvidator, revisor og den tidligere ledelse arbejdet intensivt på at skabe grundlag for at få selskabet genoptaget. Dette er nu lykkes og er blandt andet sket gennem genrejsning af selskabets kapitalgrundlag, frasalg af driftsenheder, forhandling og indgåelse af aftaler med selskabets hovedkreditorer.

En målrettet og løsningsorienteret indsats fra alle parter har sikret et succesfuldt resultat, der betyder, at selskabets status i CVR nu er tilbage i normal, hvilket er glædeligt for både kreditorerne, medarbejderne og kapitalejerne samt kaffeelskende københavnere.


Insolvens og Rekonstruktion er et strategisk fokusområde hos Mazanti-Andersen. Teamet, der blandt andet tæller to faste medhjælpere ved Sø- og Handelsretten
, behandler årligt mellem 400-500 nye tvangsopløsninger, konkurser og rekonstruktioner og er blandt de i Danmark, der årligt håndterer flest insolvenssager.