0835.jpg

Mazanti bistår Dansk Sprinkler Teknik med salget til tyske VINCI Energies

Dansk Sprinkler Teknik, der har base i Odense, er solgt til tyske VINCI Energies. Dansk Sprinkler Teknik blev stiftet i 2010, og er Danmarks eneste full-service brandsikringsselskab og certificeret sprinklerinstallatørvirksomhed, som projekterer, installerer og vedligeholder anlæg i hele Norden. De er markedsleder på området for brandsikring i Danmark og har oplevet massiv vækst siden begyndelsen.

Vinci Energies er en afdeling i VINCI Gruppen, som er førende på det globale marked inden for koncessioner og byggerirelaterede ydelser. Med overtagelsen af Dansk Sprinkler Teknik forstærker VINCI Energies sin ekspertise inden for brandsikringssystemer, og Dansk Sprinkler Teknik bliver en del af Fire Protection Solutions under VINCI Energies i Tyskland.

For ejerne i Dansk Sprinkler Teknik har det været afgørende at sikre virksomheden nogle flere muskler, så de kan fortsætte virksomhedens vækst i Norden. "Med salget har vi sikret, at virksomheden er klædt på til fremtiden – ikke kun som følge af en række synergier, men med en stor aktør som VINCI Energies i ryggen, følger også gode udviklingsmuligheder for medarbejderne", udtaler Freddy Raeder, CEO hos Dansk Sprinkler Teknik. 

Partner Christian Bonnesen og advokat Soheil Mohammadi har bistået Dansk Sprinkler Teknik under transaktionen.