notesbog

Danmarks ældste advokatfirma ændrer navn


Mazanti-Andersen Korsø Jensen ændrer navn til Mazanti-Andersen. Navneændringen tager udgangspunkt i et ønske om et kortere og mere enkelt navn, og er en naturlig udvikling af, at vi efter sammenlægningen med Bonnesen Advokater ser fremad som én samlet virksomhed med afdelinger i København og Odense – og med klienter i hele landet og på tværs af landegrænser.

Vores fornemmeste opgave er at gøre tingene mere enkle for vores klienter. Det giver derfor kun mening, at vores navn også afspejler det. Derfor har vi valgt at forkorte vores navn til Mazanti-Andersen, som både virker bedre internationalt og bevarer et dansk islæt.

Vores navneændring er et naturligt næste skridt i forbindelse med, at vi er gået ind i en ny æra med ambitioner om at skabe én samlet, moderne advokatvirksomhed, der bygger på et meget stærkt fundament i form af kultur og værdier”, udtaler partner og bestyrelsesformand Henrik B. Sanders.

Vores vigtigste opgave er at sikre, at vi fortsat er relevante for vores klienter, der for hver sag betror os tilliden til at skabe værdi for dem og deres virksomhed. Vi er drevet ud fra et fælles ønske om at spille en instrumentel rolle i hver enkelt klients succes, og samtidig rekruttere, fastholde og udvikle de bedste talenter.

Det nye navn implementeres den 5. november 2020. Som et led i navneskiftet har vi arbejdet med vores brandplatform og skærpet vores visuelle identitet, så vores brand fremover i højere grad tydeliggør, hvem vi er, og hvad vi vil. Det arbejde har blandt andet resulteret i, at vi introducerer en ny tagline: ’Det handler om tillid’.

For når man skal vælge advokat, handler det i bund og grund om tillid. Tillid til hinanden, til solid faglighed og til rådgivning der skaber værdi. Sådan har det altid været – nu siger vi det bare højt.

Det kan du læse mere om her.