PhilipSThorsen.jpg
Advokat, partner

Philip S. Thorsen (H)

Igennem mere end 25 år har Philip S. Thorsen rådgivet danske og internationale klienter inden for erhvervs- og selskabsret. Det gælder især virksomhedsoverdragelser, kontrakter, udbudsret, konkurrenceret og erstatningsret.

Philip S. Thorsen er derudover en erfaren procedør, og han har ført og vundet en række betydningsfulde rets- og voldgiftssager. Han har i den forbindelse omfattende erfaring fra de danske domstole – herunder Højesteret, landsretterne og Grønlands Landsret, ICC, Det Danske Voldgiftsinstitut, ad hoc voldgiftsretter i Danmark og udlandet, Konkurrencerådet, Konkurrenceankenævnet, Klagenævnet for Udbud, Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed samt Revisornævnet.

Philip S. Thorsen er formand for eller medlem af en række bestyrelser i selskaber, fonde og foreninger. Han er medlem af Højesteretsskranken og fast voldgiftsdommer i Vilnius Court of Commercial Arbitration og i International Court of Arbitration (IMAC) ved the Polish Chamber of Maritime Commerce.

Philip S. Thorsen er tidligere formand for Københavns Advokatforening og tidligere medlem af Advokatrådet. Han er endvidere medlem af Advokatsamfundets procesretsudvalg og var fra 2017 til 2020 Head of Delegation for Danmark i CCBE.

Han er i Legal 500 anerkendt inden for retssager og EU- og konkurrenceret. I 2020 modtog han hædersprisen fra Sagførernes Auktioners Legat for sit arbejde med at varetage advokatinteresserne internationalt.

Speciale inden for

PhilipSThorsen.jpg

Sekretær

Bettina Nielsen

+45 3319 3706 bni@mazanti.dk

Karriere og uddannelse

 • 2007
  Møderet for Højesteret
 • 2001
  Partner, Mazanti-Andersen
 • 1995
  Advokat, Mazanti-Andersen
 • 1992
  Ole Nielsen & Partnere, Warszawa, Kolding og Vejle
 • 1992
  Cand.jur.