PhilipSThorsen.jpg
Advokat, partner

Philip S. Thorsen (H)

Igennem mere end 25 år har Philip S. Thorsen rådgivet danske og internationale klienter inden for erhvervs- og selskabsret. Det gælder især virksomhedsoverdragelser, kontrakter, udbudsret, konkurrenceret og erstatningsret.

Philip S. Thorsen er derudover en erfaren procedør, og han har ført og vundet en række betydningsfulde rets- og voldgiftssager. Han har i den forbindelse omfattende erfaring fra de danske domstole – herunder Højesteret, landsretterne og Grønlands Landsret, ICC, Det Danske Voldgiftsinstitut, ad hoc voldgiftsretter i Danmark og udlandet, Konkurrencerådet, Konkurrenceankenævnet, Klagenævnet for Udbud, Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed samt Revisornævnet.

Philip S. Thorsen er formand for eller medlem af en række bestyrelser i selskaber, fonde og foreninger. Han er medlem af Højesteretsskranken og fast voldgiftsdommer i Vilnius Court of Commercial Arbitration og i International Court of Arbitration (IMAC) ved the Polish Chamber of Maritime Commerce.

Philip S. Thorsen er tidligere formand for Københavns Advokatforening og er i dag medlem af Advokatrådet. Han er endvidere medlem af Advokatsamfundets procesretsudvalg og var tidligere Head of Delegation for Danmark i CCBE.

Han er i Legal 500 anerkendt inden for retssager og EU- og konkurrenceret. I 2020 modtog han hædersprisen fra Sagførernes Auktioners Legat for sit arbejde med at varetage advokatinteresserne internationalt.

Speciale inden for

PhilipSThorsen.jpg

Karriere og uddannelse

 • 2007
  Møderet for Højesteret
 • 2001
  Partner, Mazanti-Andersen
 • 1995
  Advokat, Mazanti-Andersen
 • 1992
  Ole Nielsen & Partnere, Warszawa, Kolding og Vejle
 • 1992
  Cand.jur.