Nina Henningsen1.jpg
25/06/2020

Mazanti byder Nina Henningsen velkommen i bestyrelsen

Med stor glæde kan vi meddele, at advokat og partner Nina Henningsen per 11. juni 2020 er indtrådt i bestyrelsen i Mazanti-Andersen Korsø Jensen.

Nina er en af Danmarks førende og mest erfarne advokater inden for immaterialret, medier og entertainment. Hun tiltrådte som partner hos Mazanti i oktober 2019, og ser nu frem til at blive en del af bestyrelsen og dermed være med til at sætte retningen for Mazanti: ”Jeg er utrolig glad for at indtræde i bestyrelsen og derigennem bidrage til den positive udvikling, vi er inde i. Sammen med bestyrelsen og hele firmaet ser jeg frem til at fortsætte det arbejde, der blandt andet skal sikre, at Mazanti forbliver relevante for både klienter og potentielle nye kollegaer” udtaler Nina.

Bestyrelsesformand Henrik B. Sanders glæder sig ligeledes over Ninas indtræden i bestyrelsen: Vi har med Nina fået en stor kapacitet med om bord. Hun besidder stærke kompetencer og har bl.a. omfattende erfaring med internationalt samarbejde, som vi ser frem til at drage nytte af”.

Advokat og partner Jan Al-Erhayem har valgt at give plads til nye kræfter, og den nye bestyrelsen består per 11. juni 2020, udover Nina Henningsen, af Henrik B. Sanders (formand), Philip S. Thorsen, Michael L. Jacobsen, Christian E. Bonnesen og Jakob Mosegaard Larsen.