HenrikBSanders.jpg
Advokat, partner

Henrik B. Sanders (H)

Henrik B. Sanders arbejder hovedsageligt med virksomhedsoverdragelser. I den forbindelse har han været juridisk rådgiver i flere meget betydelige transaktioner på vegne af både købere og sælgere, herunder Private Equity Fonde i forbindelse med køb og salg af virksomheder. Derudover arbejder han med generel erhvervsretlig rådgivning til en række virksomheder, herunder medierelaterede virksomheder, og er formand for eller medlem af en række bestyrelser i danske og internationale selskaber.

Desuden har Henrik B. Sanders mere end 20 års erfaring med insolvensret. I den forbindelse har han bistået flere af de største pengeinstitutter og andre kreditorer i relation til insolvensretlige problemstillinger og har desuden været kurator i flere af Danmarks største konkurskomplekser. Siden 2008 har han været udnævnt som fast kurator ved Sø- og Handelsretten i København og har herudover arbejdet som rekonstruktør og deltaget i flere rekonstruktioner.

Henrik B. Sanders har derudover stor procedureerfaring i både økonomiske straffesager og i civile sager. Han har været forsvarer i en række større og langvarige straffesager om økonomisk kriminalitet, herunder Baltica-, Memory Card Technology-, Samson Bank- og PFA-sagerne.

Henrik B. Sanders er formand for bestyrelsen i Mazanti-Andersen.

Speciale inden for

HenrikBSanders.jpg

Sekretær

Karoline Bøgh Mikkelsen

+45 3319 3716 kbm@mazanti.dk

Karriere og uddannelse

 • 2008
  Fast kurator ved Sø- og Handelsrettens skifteret
 • 2003
  Møderet for Højesteret
 • 2001
  Partner, Mazanti-Andersen
 • 1994
  Advokat, Mazanti-Andersen
 • 1991
  Cand.jur.