2022_10_26_MazantiCph869_High.jpg
25/11/2022

Sune Westrup er ny partner i Mazanti-Andersen

Mazanti-Andersen udvider partnerkredsen med advokat Sune Westrup, der indtræder som kapitalejer pr. 1. januar 2023. Det sker som led i realiseringen af firmaets strategiske ambitioner om fortsat vækst og fokuseret videreudvikling af forretningen.

Det er med stor glæde, at vi kan byde Sune Westrup velkommen i partnerkredsen i Mazanti-Andersen. Sune er specialiseret inden for selskabsret og transaktioner samt procesretlige tvister relateret hertil. Han rådgiver både danske og internationale klienter, herunder særligt ejerledede virksomheder, og er desuden bestyrelsesmedlem og -formand i en række selskaber og fonde.

Sune Westrup har siden 2007 været partner i advokatfirmaet Jon Palle Buhl og har en fortid hos blandt andre Plesner og Bruun & Hjejle. Han bliver en del af Mazanti-Andersens Corporate & Commercial afdeling, og med sig har han advokatfuldmægtig Cecilie Weis Holst.

For Sune Westrup udspringer skiftet til Mazanti-Andersen af et ønske om at blive en del af en større advokatvirksomhed med adgang til adskillige specialistkompetencer og stærke interne processer:

”Jeg ser med stor forventning frem til at indtræde som partner i Mazanti-Andersen, som er kendetegnet ved faglig dygtighed, en skarp forretningsorienteret tilgang og ikke mindst et stærkt fundament i form af kultur og værdier. Jeg bliver en del af et stort fagligt fællesskab med adgang til en lang række dygtige specialistkompetencer til stor gavn for mine klienter, som jeg vil bevare den personlige og direkte kontakt med. Samtidig har Mazanti-Andersen en solid og velfunderet platform med stærke interne processer, der skaber de optimale forudsætninger for vækst og forretningsudvikling”.

Glæden over det kommende samarbejde er også stor hos Mazanti-Andersen:

”Vi er utrolig glade for at kunne byde en kapacitet som Sune velkommen i partnergruppen. Han kommer med mange års solid erfaring, der uden tvivl vil styrke vores Corporate & Commercial afdeling. Med Sunes indtræden glæder vi os samtidig over, at vi forsat tiltrækker nye, dygtige partnerprofiler, der matcher vores høje ambitionsniveau og derved bidrager til at indfri den vækststrategi, vi har lagt frem mod 2025”, udtaler partner og formand for bestyrelsen Henrik B. Sanders.

For yderligere information:

Henrik B. Sanders: +45 3319 3717 / hbs@mazanti.dk
Sune Westrup: +45 2674 4726 / sw@jpb.dk