2023_12_06_Mazanti_Kbh32519_MIA&JULIE_High.jpg
15/12/2023

Mia Anne Gantzhorn og Julie Høi-Nielsen indtræder som indehavende partnere i Mazanti-Andersen

Mia Anne Gantzhorn og Julie Høi-Nielsen indtræder i Mazanti-Andersens ejerkreds pr. 1. januar 2024. Derved udvider Mazanti-Andersen kredsen af indehavende partnere med to profiler, der med stærke specialistkompetencer vil styrke afdelingerne for henholdsvis konkurrenceret samt venture capital yderligere.

”Julie og Mia rådgiver på det absolut højeste faglige niveau, og samtidig deler vi et stærkt værdimæssigt fællesskab. Begge har bidraget væsentligt til at styrke vores position inden for deres respektive områder, og de vil nu bidrage med nye kompetencer og perspektiver i partnergruppen. Samtidig er de store aktiver i udviklingen af vores yngre talenter. På denne baggrund glæder vi os til at byde dem velkommen som indehavende partnere 1. januar 2024,” fortæller partner og bestyrelsesformand Henrik B. Sanders.

Mia Anne Gantzhorn er specialist i konkurrenceret og rådgiver klienter i forhold til konkurrenceretlige problemstillinger, som strækker sig fra fusionskontrol til konkurrencebegrænsende aftaler i forbindelse med både større og mindre sagskomplekser. Derudover har Mia praktisk erfaring inden for markedsføringsret og ophavsret, hvor hun blandt andet rådgiver klienter i sager om vildledende markedsføring samt krænkelse af kommercielle rettigheder.

Julie Høi-Nielsen er specialiseret inden for etablering og strukturering af kapital- og venturefonde samt ventureinvesteringer og samarbejder med en række af de mest velrenommerede danske og udenlandske venturefonde. Desuden arbejder Julie indgående med de juridiske rammer for Impact- og ESG-strategier i tæt samarbejde med investorer og anses i branchen som værende en af de førende i Danmark på området. I tillæg hertil færdiggjorde hun sin MBA i 2021.

Mazanti-Andersen ønsker Mia og Julie stort tillykke med deres indtræden i partnerkredsen.