090720-Mazanti-Odense-faciliteter-037 egen red..jpg
04/07/2024

Velkomn fortsætter højt aktivitetsniveau og køber største byggeprojekt til dato 

Efter at have stået bag årets hidtil største boligtransaktion med købet af en portefølje på 667 rækkehuse, fortsætter Velkomn det høje aktivitetsniveau. Ejendomsselskabet har købt endnu en projektgrund ved Kværkeby i Ringsted, som bliver Velkomns hidtil største projekt. Mazanti-Andersens team for fast ejendom har rådgivet Velkomn i forbindelse med transaktionen.

Kirsebærkvarteret, som projektet er navngivet, vil blive Velkomns største boligområde til dato og omfatter opførelsen af 190 DGNB Guld-certificerede rækkehuse, gårdhavehuse og dobbelthuse på mellem 70 og 125 kvadratmeter. Projektet markerer endnu et skridt i Velkomns ambitiøse plan om at opføre moderne og attraktive rækkehuse med høj certificering over hele Danmark.

De første beboere forventes at kunne flytte ind i Kirsebærkvarteret i 2026. Ambitionen for projektet er at skabe et grønt åndehul med legepladser, naturlige mødesteder og aktivitetsområder, bålpladser, frugttræer, vandløb og sø. Placeringen ved Ringsted gør det til en attraktiv lokation på Midtsjælland med positive befolkningsprognoser, et stærkt lokalsamfund og solid infrastruktur.

Velkomns aktiviteter og opkøb understøtter ambitionen om at være en af de mest seriøse og dedikerede udlejere af moderne rækkehuse i høj kvalitet. "Vi er altid på udkig efter stærke samarbejdspartnere, mens vi overvejer yderligere opkøb," udtaler CEO Peter Uldall Borch.

Læs mere her og her.