Q1080353_Low.jpg
27/04/2023

Ansvar og risiko i bestyrelsen efter finanskrisens retsopgør
- I et juridisk og internationalt perspektiv

Seminar torsdag den 27. april 2023 kl. 16.00-18.00
Hos Mazanti-Andersen, Amaliegade 10, 1256 København K

Højesteret afsagde 1. december 2022 dom mod den tidligere ledelse i Roskilde Bank i et af finanskrisens helt store retsopgør. Sagen var den sidste i rækken anlagt af Finansiel Stabilitet. Mazanti-Andersen har haft en central rolle i retsopgørene som advokater for tidligere ledelsesmedlemmer, herunder i Capinordic Bank, Roskilde Bank, ebh Bank, Andelskassen J.A.K. Slagelse og Amagerbanken.

På den baggrund inviterer vi til seminar om bestyrelsesansvar og stiller skarpt på, hvad vi kan lære af retsopgøret i kølvandet på finanskrisen. Holder the Business Judgement Rule stadigvæk? Hvilke risici og ansvar er der forbundet med at deltage i ledelsen i virksomheder? Og hvordan begrænser du dit ansvar, herunder ved forsikring?

Partnere Morten Samuelsson, Philip S. Thorsen og Anne Almose Røpke deler ud af deres viden og erfaring og vil fokusere på ansvarsforhold, forsikringsforhold samt tendenser og udvikling på området.

Vi har samtidig fornøjelsen af at præsentere Thomas Thune Andersen som oplægsholder. Thomas Thune er bestyrelsesformand i Ørsted, Lloyd’s Register Group, UK og i VKR Holding A/S og bestyrelsesmedlem i BW Group og Senior Independent Director i IMI plc samt tidligere topchef i Maersk Oil. Han deler ud af sine erfaringer og fortæller om bestyrelsesansvar i en både dansk og international kontekst samt giver gode råd set med praktikerens øjne.


Tilmelding

Der er begrænset antal pladser til arrangementet. Tilmelding er nødvendig og sker via dette link.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Seminar4.png