2023_10_31_Mazanti30373_Low.jpg
03/11/2023

Rasmus Paus Torp indtræder som partner i Mazanti-Andersen 

Mazanti-Andersen fortsætter med at realisere sine strategiske ambitioner om vækst og opruster med endnu en ny partner i form af advokat Rasmus Paus Torp, der indtræder som kapitalejer pr. 1. januar 2024. Derved udbygger Mazanti-Andersen sin position inden for forsikrings- og erstatningsret samt proces. 

Vi er glade for at kunne byde Rasmus Paus Torp velkommen i partnerkredsen i Mazanti-Andersen. Rasmus er specialiseret i forsikrings- og erstatningsret og besidder specialistkompetencer inden for erhvervs- og produktansvar, regres samt professionelt ansvar, herunder især advokat- og revisoransvar og ledelsesansvar.   

Udover at være specialiseret inden for det erstatnings- og forsikringsretlige område er Rasmus en erfaren procedør, der gennem årene har hovedforhandlet en lang række rets- og voldgiftssager inden for sine specialer.  

Rasmus Paus Torp har de seneste år været partner i Njord og har tidligere været en årrække hos Bech-Bruun samt Codan Forsikring. Rasmus’ primære klienter inkluderer aktører inden for forsikringsbranchen, herunder forsikringsselskaber og -mæglere, samt danske og udenlandske virksomheder der er involveret i erstatnings- og forsikringssager og erhvervsretlige tvister. 

Rasmus tiltræder sammen med sit nærmeste team, en advokat og en advokatfuldmægtig, og bliver en del af Mazantis procesafdeling, som i forvejen tæller en række stærke profiler inden for forsikrings- og erstatningsretten.  

For Rasmus Paus Torp udspringer skiftet til Mazanti-Andersen blandt andet af et ønske om at blive en del af et større fagligt fællesskab inden for sit felt samt af muligheden for at drage fordele af adskillige specialistkompetencer inden for det erhvervsretlige område. 

Rasmus ser derfor frem til at rykke ind i Amaliegade 10 den 1. januar 2024:  

”Jeg ser med meget stor forventning frem til at indtræde som partner i Mazanti-Andersen, som har en stærk erhvervsretlig specialisering, der matcher mine arbejdsområder. Firmaet er kendt for sit høje faglige niveau, hvilket ikke mindst gælder procesteamet, og jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt og større fagligt fællesskab. Samtidig ved jeg, at firmaets kultur er præget af et unikt fællesskab, hvor man vægter tillid og gode relationer højt, og jeg ser derfor frem til at lære mine nye kollegaer at kende samt til at byde klienter og samarbejdspartnere velkommen i de nye rammer”. 

Vi er utrolig glade for at kunne byde en kapacitet som Rasmus og hans team velkommen i Mazanti-Andersen. Rasmus er en stærk profil inden for forsikring og erstatning, og han vil supplere vores procesteam, der i forvejen er stærke på netop dette område, på fantastisk vis. Proces er et helt centralt område for os, og Rasmus matcher vores høje ambitionsniveau, hvorfor hans indtræden i partnerkredsen er en stor gevinst for Mazanti og vores klienter”, fortæller partner og formand for bestyrelsen Henrik B. Sanders.