090720-Mazanti-Odense-faciliteter-037 egen red..jpg
26/04/2022

Partner Lars Rasmussen indleder generationsskifte

Efter 35 år bag advokatskrivebordet som betroet rådgiver for en lang række erhvervsklienter har partner Lars Rasmussen besluttet, at tiden er til at skifte fokus. Lars vil efter eget ønske over de kommende år i højere grad fokusere på bestyrelsesarbejde og varetagelse af ledelseshverv. På den baggrund er der indledt et planlagt generationsskifte til partner Jeanette Illum-Johansen.

Lars Rasmussen har gennem hele sin advokatkarriere ydet erhvervsrådgivning inden for blandt andet selskabsret, transaktioner og insolvens. Herudover har han varetaget en række bestyrelsesposter, og generationsskiftet er iværksat ud fra Lars Rasmussens ønske om fremadrettet i højere grad at kunne fokusere på netop deltagelse i ledelseshverv, herunder bestyrelsesarbejde, og øvrige udvalgte projekter.

Lars vil fortsat være en del af Mazanti-Andersen, og klienter og samarbejdspartnere vil opleve et glidende generationsskifte med en naturligt øget deltagelse i den daglige sagsbehandling fra Jeanettes side.

”Generationsskiftet er iværksat ud fra et ønske fra min side om fremadrettet i højere grad at kunne fokusere på deltagelse i ledelsesarbejde, herunder bestyrelsesarbejde og udvalgte projekter, hvor jeg kan tilføre værdi,” siger Lars Rasmussen og fortsætter: ”Jeanette har mangeårig erfaring med rådgivning af virksomheder og har igennem mere end et årti bistået mig dagligt. Vi deler både fagligt, forretningsmæssigt og personligt de samme værdier og med Jeanettes indtræden som partner i Mazanti-Andersen pr. 1. januar 2021, er det for mig nu et naturligt og velvalgt tidspunkt at generationsskifte”.

”Jeg sætter stor pris på den tillid Lars udviser mig i denne proces. Jeg har samarbejdet med Lars i snart 15 år, og udover at vi beskæftiger os med de samme juridiske specialer, har vi også samme tilgang til at yde rådgivning – en tilgang der er baseret på høj faglighed, ordentlighed og et indgående kendskab til klientens forretning. Jeg ser derfor frem til i fællesskab med Lars at fortsætte samarbejdet med vores klienter og i endnu højere grad lære deres forretninger at kende”, udtaler Jeanette Illum-Johansen om generationsskiftet.