OleHasling.jpg
29/06/2023

Ole Bernt Hasling indstiller advokatkarrieren

Det er en af de skarpeste inden for sit felt, der sætter punktum for sin aktive advokatgerning, når Ole Bernt Hasling den 30. juni 2023 deponerer sin bestalling og derved udtræder som partner i Mazanti-Andersen. Ole Bernt Hasling er anerkendt som et fagligt fyrtårn inden for entrepriseretten, som han gennem hele sin karriere har specialiseret sig inden for.

Ole Bernt Hasling blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 1977, blev advokat i 1980 og i 1985 opnåede han møderet for Højestreret. Ole var partner i ENP Advokater fra 1988 og indtil han i 2014 blev partner i Mazanti-Andersen. Ole blev certificeret voldgiftsdommer i 2010, og han har desuden i en lang årrække været underviser på både Københavns Universitet og advokatfuldmægtiguddannelsen.

I 46 år har Ole Bernt Hasling beskæftiget sig indgående med entrepriseret og voldgiftssager. Som advokat og rådgiver for adskillige entreprenørvirksomheder har han med sin pragmatiske tilgang og juridiske faglighed bistået sine klienter med løsningen af talrige konflikter i byggebranchen. Blandt kollegaer, klienter og samarbejdspartnere er han anerkendt for indgående at kunne forstå sine klienters udfordringer, ikke blot fra et juridisk perspektiv, men særligt gennem sin dybe specialisering og indsigt i byggefaget.

Efter en lang og imponerende karriere har Ole nu ønske om at hellige sig mere tid til at nyde tilværelsen sammen med sin familie og dyrke sine mange interesser.

Fra Mazanti-Andersen ønskes Ole al held og lykke fremover, og samtidig skal der lyde en stor tak for den indsats han har ydet gennem årene.

Pr. 1. juli 2023 ændres Oles kontaktoplysninger til følgende:

hasling@pc.dk
+45 2063 0673

 

Vores entrepriseteam