Nina Henningsen1.jpg
01/10/2019

Pressemeddelelse      
København, den 1. oktober 2019

Nina Henningsen er ny partner i Mazanti

En af Danmarks førende og mest erfarne advokater inden for immaterialret, medier og entertainment, Nina Henningsen, er per 1. oktober 2019 optaget som partner i Mazanti-Andersen Korsø Jensen. Dermed opruster Mazanti på flere erhvervsretlige specialer og styrker sin position som en af landets store erhvervsjuridiske rådgivere.

Når store internetbaserede virksomheder vil starte deres forretning på det danske marked, er det ofte Nina Henningsen, de søger rådgivning hos. Hun har et indgående branchekendskab og omfattende erfaring med at rådgive en lang række nationale og internationale mediekoncerner, spiludbydere og andre internetbaserede virksomheder om blandt andet den danske ophavsretslov, markedsføringslov og spillelov.

De kompetencer vil nu også komme klienterne i Mazanti til gode fra 1. oktober 2019, hvor Nina Henningsen starter som ny partner. Her vil Nina, på samme måde som hidtil, fortsat yde rådgivning til en lang række nationale og internationale klienter, og derudover bliver hun ansvarlig for at opbygge en endnu stærkere enhed inden for IP-ret, medier og entertainment, herunder spil.

”Jeg har valgt at starte hos Mazanti, fordi det giver mig mulighed for at arbejde i en virksomhed med en stærk erhvervsretlig specialisering, som skarpt matcher mit arbejdsområde. Mazanti har mange dygtige advokater, et højt fagligt niveau og gode internationale relationer. Og så har de en kultur og nogle faglige ambitioner, som passer godt til min måde at rådgive og servicere mine klienter på. Derfor er jeg samlet set overbevist om, at vi vil få et stærkt samarbejde”, siger Nina Henningsen.

Vil bidrage til positiv udvikling i Mazanti

Glæden over det kommende samarbejde er også stor hos Mazanti.

”Vi har set meget frem til at få en kapacitet som Nina med om bord. Hun har en profil og nogle specialistkompetencer, som vil styrke vores position inden for flere erhvervsretlige specialer og gøre os i stand til at servicere vores klienter på et endnu højere fagligt niveau. Det kommer til at løfte den samlede virksomhed og bidrage til den positive udvikling, vi er inde i, og dermed realiseringen af vores ambitiøse mål for fremtiden”, siger partner og bestyrelsesformand i Mazanti, Henrik B. Sanders.

Læs mere om Ninas profil her.


For yderligere information:

Henrik B. Sanders
Mazanti-Andersen Korsø Jensen: 33 19 37 17 / hbs@mazanti.dk

Nina Henningsen
Mazanti-Andersen Korsø Jensen: 60 38 37 75 / nhe@mazanti.dk