090720-Mazanti-Odense-faciliteter-295.jpg
01/10/2020

Mazanti har implementeret digital konkursportal

Mazanti anvender nu den digitale konkursportal BELLA (Bankruptcy Estate Lawyers Legal Assistant), som gennemgribende digitaliserer det daglige arbejde med konkursboer.

Portalen effektiviserer ikke kun behandlingen af firmaets mange konkursboer, tvangsopløsningssager samt rekonstruktioner, den gør det samtidigt også betydeligt nemmere for kreditorer at opnå indblik i den løbende bobehandling. Link til Mazantis kreditorportal kan findes her.

Med BELLA er der skabt nye muligheder for at samle en lang række af de advokatfirmaer der arbejder med insolvens i en portal, hvilket med stor fordel giver kreditorer lettere adgang til oplysninger fra konkursboer på tværs af advokatkontorer. Den fælles indgang til portalen for de deltagende kuratorkontorer kan findes her.

Partner Peter W. R. Krarup, som leder kontorets insolvensafdeling, ser implementeringen af portalen og den dermed øgede digitalisering af bobehandlingen som et naturligt skridt i udviklingen af insolvensafdelingen, der er et strategisk fokusområde hos Mazanti.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte vores insolvensteam ved: