simon-falbe-hansen-crop-2.jpg
24/08/2021

Mazanti-Andersen udvider partnerkredsen

Simon Falbe-Hansen indtræder den 1. oktober 2021 som partner i Mazanti-Andersen og bliver en del af afdelingen for transaktioner. Det sker som et led i firmaets strategiske målsætning om fortsat vækst.


Vi er glade for at kunne byde velkommen til Simon Falbe-Hansen, der fra 1. oktober 2021 indtræder i partnerkredsen. Simon er specialiseret inden for selskabsret og M&A og har i løbet af de sidste mere end 15 år opbygget stærke kompetencer inden for disse områder.

Simon Falbe-Hansen rådgiver både danske og internationale klienter i relation til virksomhedsoverdragelser, omstruktureringer og investeringer, kapitalmarkeder, kommercielle kontrakter og generelle selskabsretlige forhold. Han har gennem årene håndteret en række komplekse transaktioner på det danske såvel som det internationale marked og rådgiver i tillæg hertil om M&A forhold i forbindelse med insolvens og rekonstruktion.

Simon har de seneste år været partner i Adlex Advokater, som han var med til at stifte i 2010. Han tiltræder nu hos Mazanti-Andersen sammen med sit nærmeste team. Det drejer sig om advokat Morten Rasmussen, som ligeledes er specialiseret inden for selskabsret og M&A og desuden rådgiver om sportsret, samt advokatsekretær Patricia Schmidt.

Simon ser frem til at skifte rammerne ud, når de alle tre pr. 1. oktober 2021 rykker ind i Amaliegade 10.

”Jeg ser med stor forventning frem til at indtræde som partner i Mazanti-Andersen. For mig og mit team er det en drivkraft at blive en del af en moderne og skarpt erhvervsspecialiseret advokatvirksomhed, som har et højt fagligt niveau og en stærk kommerciel tilgang. Samtidig hersker der en kultur, hvor stærke relationer og værdier som tillid, ordentlighed og dedikation er i højsædet, hvilket i høj grad matcher min tilgang til at yde rådgivning. Overgangen til Mazanti-Andersen betyder direkte adgang til betydeligt flere kompetencer samt stærke interne processer, hvilket gør det muligt at fokusere endnu skarpere på vores rådgivning til stor gavn for klienterne.”

Glæden over det kommende samarbejde er også stor hos Mazanti-Andersen.

”Vores vigtigste opgave er at sikre, at vi fortsat er relevante for vores klienter. I den forbindelse er det en del af vores strategi, at vi bliver nødt til at vokse relativt pænt for altid at have de bedste specialister til rådighed i et stadigt mere komplekst marked. Derfor er vi utrolig glade for at byde Simon og hans team velkommen i Mazanti-Andersen. Deres tilgang til at yde juridisk rådgivning er præget af høj professionalisme, stor faglig dygtighed og tillidsfyldte relationer, hvilket matcher vores tilgang og værdier. Simon kommer med mange års erfaring, og vi ser frem til, at han skal bidrage til at styrke vores i forvejen stærke transaktionsafdeling, som er et strategisk vigtigt kerneområde for Mazanti,” lyder det fra partner og formand for bestyrelsen, Henrik B. Sanders. 


For yderligere information:
Henrik B. Sanders: +45 3319 3717 / hbs@mazanti.dk
Simon Falbe-Hansen: +45 6015 8160 / sfh@adlexadvokater.dk