2023_01_13_Mazanti_SigneLouise_24888_High.jpg
16/01/2023

Mazanti-Andersen udnævner to nye partnere

Det er med stor glæde, at vi pr. 1. januar 2023 har udnævnt to nye partnere fra egne rækker. Det drejer dig om advokat Louise Gjessing Lund Jensen og advokat Signe Berg - to profiler som med hver deres stærke kompetencer har udmærket sig inden for deres respektive specialer.

Louise Gjessing Lund Jensen (44 år) er specialiseret inden for entrepriseret og har ført utallige rets- og voldgiftssager på området. Hun bistår både entreprenører, private og offentlige bygherrer samt tekniske rådgivere i sager der omhandler entrepriseretlige forhold, herunder i forbindelse med udbud, indgåelse af entreprisekontrakter og rådgiveraftaler, rådgivning før og under byggeriet samt ved eventuelle tvister. Dertil besidder Louise en mangeårig erhvervserfaring inden for fast ejendom og byggeriet, herunder som selvstændig og som rådgiver på en lang række sager inden for projektudvikling.

Louise kom til Mazanti-Andersen i 2018.

Signe Berg (37 år) er specialiseret i førelse af retssager ved domstolene og beskæftiger sig primært med retssager for danske og internationale klienter, særligt inden for erstatnings- og kontraktretlige tvister. Hun har i den forbindelse ført et betydeligt antal retssager ved by- og landsretterne. Signe har blandt andet tidligere arbejdet under Justitsministeriets område og som direktionssekretær for Folketingets Ombudsmand. Hun besidder derfor indgående indsigt i de forhold, som særligt gør sig gældende for offentlige myndigheder.

Signe kom til Mazanti-Andersen i sommeren 2022. 

Om udnævnelsen af Louise og Signe til partnere i Mazanti-Andersen fortæller partner og bestyrelsesformand Henrik B. Sanders:

”Vi er glade for at kunne udnævne Louise og Signe til partnere. De bidrager begge med stor faglighed og rådgiver på det absolut højeste niveau. De besidder en afgørende kommerciel indsigt og forstår at sætte sig ind i vores klienters forretning. De er vellidte blandt både kollegaer og klienter, og skal fremover i endnu højere grad bidrage til den fortsatte udvikling af Mazanti-Andersen samt styrke vores position i markedet inden for deres specialer.”

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde og ønsker dem begge tillykke med udnævnelsen og deres nye roller.