Mazanti_Interiør_kbh 4_low.jpg (1)
07/02/2023

Mazanti-Andersen rådgiver CEREBRIU i forbindelse med millioninvestering

Danske CEREBRIU, der bruger kunstig intelligens til at analysere skanningsbilleder i sundhedsvæsenet, har fået en kapitaltilførsel på DKK 40 millioner i forbindelse med en serie A-investeringsrunde. Investeringen kommer fra et stærkt investeringssyndikat, hvor Danmarks Eksport- og Investeringsfond bidrager med knap 14 millioner kroner.

CEREBRIU, der blev grundlagt i 2018, imødekommer med innovativ teknologi nogle af de udfordringer der eksisterer i sundhedssektorer i hele verden. Virksomheden effektiviserer ved hjælp af kunstig intelligens analyse af MR-scanningsbilleder af blandt andet hjernen og forbedrer kvaliteten af behandlingen indenfor radiologi i hele verden. Softwaren frigør tid og ressourcer fra radiografer og radiologer, der skal analysere på billederne, som MR-scanneren tager, og medvirker til kortere behandlingstid og mere præcise analyser.

Investeringen skal sætte yderligere skub i udviklingen og bidrage til at udbrede løsningen globalt samt sikre CEREBRIU en position som den foretrukne intelligente platformsleverandør for scannerne.

Mazanti Transactions har rådgivet CEREBRIU i forbindelse med investeringen, som du kan læse mere om her.