Design uden navn (3).jpg
16/12/2020

Mazanti-Andersen optager to nye partnere fra egne rækker

Advokat Jens Folker Bruun og advokat Jeanette Illum-Johansen optages som partnere pr. 1. januar 2021. Dermed udvider Mazanti-Andersen kredsen af kapitalejere med to profiler, som med deres stærke kompetencer har gjort sig bemærket på hver deres område, og som fremover i endnu højere grad skal være med til at sikre den positive udvikling, vi er inde i.

Jens Folker Bruun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2000. Han startede sin karriere hos Gorrissen Federspiel og rykkede senere til Lundgrens. I 2015 kom Jens til Mazanti som associeret partner. Her har han siden været en del af afdelingen for transaktioner. Jens er specialiseret inden for M&A og rådgiver herudover om ejer- og selskabsretlige forhold, kapitalfremskaffelse og rets- og voldgiftssager.

Jeanette Illum-Johansen er uddannet cand.jur. fra Syddansk Universitet i 2009 og fik møderet for landsret i 2013. Hun kom til Mazanti i 2019 i forbindelse med sammenlægningen med Bonnesen Advokater. Jeanette har sin daglige gang på kontoret i Odense og er specialiseret inden for konkurs og rekonstruktion. Hun er certificeret insolvensadvokat og er samtidig medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel. Herudover rådgiver Jeanette en lang række klienter om forhold inden for generel erhvervs- og selskabsret.

”Det er en stor fornøjelse at byde Jeanette og Jens velkommen i partnerkredsen og som indehavere i Mazanti-Andersen. De har en høj faglighed og solid forretningsmæssig udvikling og indsigt. De skal nu begge, sammen med resten af firmaet, være med til at sikre den udvikling og vækst vi oplever. Jens og Jeanette har stærke kompetencer inden for M&A og insolvens, og med deres indtræden i ejerkredsen styrker vi to ud af vores, i forvejen stærke, fem faggrupper” fortæller bestyrelsesformand Henrik B. Sanders.