AND_1762.jpg
04/08/2021

Mazanti-Andersen bistår Hjemmehjælpen A/S med salget til Prima Nordic AS

Mazanti Transactions har bistået HjemmeHjælpen A/S med delvist salg og indgåelse af ejeraftale med norske Prima Nordic AS.

HjemmeHjælpen A/S, der har over 400 medarbejdere i Danmark, har siden 2005 leveret hjemmehjælp til borgere i København og Frederiksberg Kommune efter fritvalgsordningen. Selskabet har et solidt fodfæste i Danmark og har mere end 10 års erfaring med at sikre hjemmehjælpsmodtagere en tryggere og lettere tilværelse i Danmark.

Norske Prima Nordic AS, der tilsvarende er stiftet i 2005, er en del af Sodexo Group og har 14 afdelinger i Norge. Samarbejdet og den nye ejerstruktur forventes at skabe optimale muligheder for de danske hjemmehjælpsmodtagere samt et solidt og ordentligt grundlag for fremtidige arbejdspladser i Hjemmehjælpen A/S.

”Lars Stoltze samt teamet i Mazanti Transactions leverede en optimal indsats i forhandlingerne. Vi oplevede hurtig respons på alle tider af døgnet, kommerciel forståelse for vores forretning og en ekstraordinær god indlevelse i vores ønsker til løsningerne, der gjorde at vi endte op med en velbalanceret aftale,” udtaler Per Wildbork, CEO og aktionær i Hjemmehjælpen A/S.

LarsStoltze.jpg
Advokat (L), partner (Senior Counsel M&A)
Lars Stoltze +45 4078 6040