2022_03_28_Mazanti_Kbh21403_Martin_High.jpg
08/04/2022

Martin Rothe er ny partner i Mazanti-Andersen 

Mazanti-Andersen opruster med endnu en ny partner, når Martin Rothe indtræder som kapitalejer pr. 1. maj 2022. Det sker som led i firmaets strategiske målsætning om fortsat vækst samt fokus på at udbygge sin position inden for transaktioner.

Det er med stor glæde, at vi den 1. maj 2022 kan byde Martin Rothe velkommen i partnerkredsen i Mazanti-Andersen.

Martin Rothe er specialiseret inden for M&A, omstruktureringer og komplekse generationsskifter samt finansielle forhold og skattemæssige strukturer. Han kommer til Mazanti-Andersen med omfattende erfaring inden for rådgivning af både danske og internationale selskaber samt en lang række Private Wealth klienter.

Martin har de seneste år været partner i Németh Sigetty og har en fortid hos Kromann Reumert og Deloitte og som partner i advokatfirmaet Skau Reipurth & Partnere. Han bliver en del af Mazanti-Andersens afdeling for transaktioner og tiltræder sammen med Paralegal Consultant Karina Dam.

For Martin Rothe betyder overgangen til Mazanti-Andersen blandt andet adgang til adskillige specialistkompetencer, stærke interne processer og de ideelle forudsætninger for vækst:

”Det er med store forventninger, at jeg nu indtræder som partner i Mazanti-Andersen, som befinder sig i en enormt positiv og spændende udvikling. Firmaet bygger på et stærkt fundament i form af kultur og værdier og har fagligt tårnhøje ambitioner, hvilket betyder direkte adgang til en lang række specialistkompetencer. Dertil er Mazanti en super veldrevet forretning med en attraktiv og dynamisk partnermodel, som jeg glæder mig til at blive en del af”, udtaler Martin Rothe.

”Martin er en stærk profil, og han kommer med mange års solid erfaring, der uden tvivl vil styrke vores position inden for flere erhvervsretlige specialer, særligt på transaktionsområdet. Samtidig glæder vi os over, at vores firma er attraktivt for dygtige og fremadstormende partnerprofiler, hvilket kommer til udtryk i det seneste års optag af en række nye, unge partnere, der matcher vores høje ambitionsniveau. Det giver os et stærkt udgangspunkt for at udleve vores mål om yderligere vækst i de kommende år”, udtaler partner og formand for bestyrelsen Henrik B. Sanders.

For yderligere information: