floor_streg.jpg
26/09/2022

Kuratel bestående af Mazanti-Andersen og Hald sikrer salg af Auderødlejren og leverer selskab solvent tilbage til oprindelige ejer

Søværnets tidligere kaserne, Auderødlejren, har siden oktober været en del af konkursboet Glædelundsgård ApS. Et kuratel bestående af partner, advokat Peter W.R. Krarup fra Mazanti-Andersen og advokat Per Hald fra Advokatfirmaet Hald, har efter en bobehandling på mindre end et år opnået at få solgt Auderødlejren beliggende i Frederiksværk ud af konkursboet Glædelundsgård ApS.

Efter et udbud af ejendommen og længerevarende forhandlinger med flere potentielle købere, lykkedes det kuratellet at opnå en købesum, der har gjort det muligt at betale kreditorerne i Glædelundsgård ApS under konkurs deres fulde tilgodehavender.

Kuratellet har derfor opnået, at konkursboet Glædelundsgård ApS den 16. september 2022 af Skifteretten i Helsingør kunne udleveres som solvent, hvorved selskabet er trådt ud af konkursbehandling og samtidig er trådt i normal drift, ligesom selskabets tidligere direktør på ny er indtrådt som direktør i selskabet.

Kasernen blev etableret i 1958 til at huse Søværnets Eksercerskole. I 1991 blev Auderødlejren omlagt til Søværnets grundskole, og 17 år senere blev skolen lagt sammen med Sergent- og Reserveofficer skolen i Frederikshavn. De sidste marinesoldater flyttede, og Auderødlejren blev lukket ned ved udgangen af 2007. Efterfølgende har dele af lejren været anvendt som asylcenter indtil 2014. Kasernen bestod af 37 bygninger med et samlet bebygget areal på 27.813 m2 og et samlet grundareal på 718.571 m2.