2022_03_28_Mazanti_Kbh20877_Low 1.jpg
20/05/2022

Julie Høi-Nielsen og Soheil Mohammadi er udnævnt til partnere

Advokat Julie Høi-Nielsen og advokat Soheil Mohammadi, som begge er en del af Mazanti-Andersens transaktionsafdeling, er pr. 1. juni 2022 udnævnt til partnere.

Det er to profiler, som med hver deres stærke kompetencer har udmærket sig inden for deres respektive områder. De skal fremover i endnu højere grad bidrage til den fortsatte udvikling af Mazanti-Andersen samt styrke vores position i markedet inden for deres specialer.

Julie Høi-Nielsen, 31 år, er specialiseret inden for etablering og strukturering af kapital- og venturefonde samt ventureinvesteringer og samarbejder med en række af de mest velrenommerede danske og amerikanske venturefonde. Desuden arbejder Julie indgående med de juridiske rammer for Impact- og ESG-strategier i tæt samarbejde med investorer og anses i branchen som værende førende i Danmark på området. I tillæg hertil færdiggjorde hun sin MBA i 2021.

Soheil Mohammadi, 37 år, er specialiseret inden for M&A, herunder komplekse transaktioner med fast ejendom. Soheil beskæftiger sig desuden med selskabsret og besidder stor erfaring med at rådgive både danske og internationale klienter om alle aspekter inden for virksomhedsoverdragelser, investeringer i selskaber samt selskabsbeskatning.

Om udnævnelsen af Julie og Soheil til partnere i Mazanti-Andersen fortæller partner og bestyrelsesformand Henrik B. Sanders:

”Julie og Soheil rådgiver på det absolut højeste faglige niveau og har en afgørende solid forretningsmæssig indsigt og forståelse. De forstår at sætte sig ind i vores klienters forretning og er samtidig store aktiver i udviklingen af vores yngre talenter. Vi glæder os over, at de fremover i endnu højere grad skal være med til at sikre den positive udvikling og vækst, vi oplever.”

 Vi ønsker dem begge tillykke med udnævnelsen.