2023_05_26_Mazanti_KBH25738_Josephine_High.jpg
01/06/2023

Josephine Linn Jacobsen er udnævnt til partner 

Det er med stor glæde, at vi pr. 1. juni 2023 har udnævnt advokat Josephine Linn Jacobsen til partner i Mazanti-Andersen.

Josephine begyndte sin karriere i Mazanti-Andersen tilbage i 2011, og er gået hele vejen fra stud.jur. til nu at blive udnævnt partner. Hun har med sine stærke kompetencer udmærket sig inden for sine specialer og skal fremover i endnu højere grad bidrage til den fortsatte udvikling af Mazanti-Andersen. 

Josephine Linn Jacobsen er specialiseret inden for rets- og voldgiftssager og rådgiver både danske og internationale klienter, særligt i sager der omfatter erstatnings- og kontraktretlige tvister. Hun har i den forbindelse ført et betydeligt antal retssager ved de danske domstole og har indgående erfaring med håndtering af større sagskomplekser. Josephine opnåede møderet for landsret i 2018. 

Om udnævnelsen af Josephine til partner i Mazanti-Andersen fortæller partner og bestyrelsesformand Henrik B. Sanders:

”Vi er utrolig glade for at kunne udnævne Josephine til partner. Hun har været en del af Mazanti-Andersen siden begyndelsen af sin karriere og rådgiver på det absolut højeste niveau. Hun er særdeles vellidt blandt både kollegaer og klienter, og skal fremover i endnu højere grad bidrage til den fortsatte udvikling af Mazanti-Andersen samt styrke vores position i markedet inden for det procesretlige område.”

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde og ønsker Josephine stort tillykke med udnævnelsen og den nye rolle.