090720-Mazanti-Odense-faciliteter-077.jpg
07/07/2021

Copyright Agent børsnoteres på Nasdaq First North

Copyright Agent er blevet optaget til handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark med første handelsdag den 7. juli 2021. Copyright Agent har rejst DKK 30 mio. i forbindelse med noteringen. 

Copyright Agent er en legal-tech virksomhed, som beskytter og sikrer ophavsretten på digitale aktiver, såsom billeder og tekster, på tværs af landegrænser og tidszoner. Selskabet varetager som de eneste på markedet hele værdikæden og leverer en end-to-end løsning, der inkluderer håndtering, monitorering og identificering af mulige brud på ophavsretten, uddannelse, oplysning og opklaring af sager, herunder nedtagning af indhold publiceret i strid med ophavsretten samt sikring af korrekt kompensation for uretmæssig brug og eventuel post-licensering.

Provenuet vil blive brugt til at skalere den eksisterende forretning, udvikle selskabets beskyttelsesteknologi yderligere, åbne nye markeder samt udvikle nye produktporteføljer målrettet særlige brancher og konkrete behov.

Mazanti Transactions har rådgivet Copyright Agent i forbindelse med noteringen på Nasdaq First North Growth Market Denmark.