2022_07_04_Mazanti_005_Christian_High.jpg
05/07/2023

Christian Tornvig Jensen er ny partner i Mazanti-Andersen

Mazanti-Andersen fortsætter med at realisere sine strategiske ambitioner om vækst og opruster med endnu en ny partner. Advokat Christian Tornvig Jensen er indtrådt som kapitalejer pr. 1. juli 2023, og derved udbygger Mazanti-Andersen sin i forvejen stærke position inden for insolvens og rekonstruktion.


Det er med stor glæde, at vi kan byde
Christian Tornvig Jensen velkommen i partnerkredsen i Mazanti-Andersen. Christian er specialiseret inden for insolvens og rekonstruktion og rådgiver om behandling af konkursboer, omstrukturering af virksomheder samt rekonstruktion og køb og salg af nødlidende virksomheder. Han har derudover stor erfaring med rets- og voldgiftssager inden for særligt bestyrelses- og ledelsesansvar og kontraktuelle tvister.

Christian bistår både danske og udenlandske virksomheder, og rådgiver også i relation til generelle erhvervsretlige forhold, herunder selskabsret og kommercielle kontrakter. Dertil er Christian bestyrelsesformand i det stadigt ekspanderende smykkefirma Maanesten.

Christian kommer fra Skau Reipurth & Partnere og har tidligere været partner i advokatfirmaet Elmann. Han bliver en del af Mazanti-Andersens afdeling for insolvens og rekonstruktion, der blandt andet tæller to faste medhjælpere ved Sø- og Handelsretten og er blandt de i Danmark, der årligt håndterer flest insolvenssager.

”Jeg er utrolig glad for at blive en del af Mazanti-Andersen og en af landets stærkeste insolvensafdelinger - det var en unik mulighed jeg ikke kunne lade passere. Jeg kender Mazanti som et velrenommeret firma kendt for sin høje faglighed, kommercielle tilgang og en kultur præget af lange relationer og stor imødekommenhed. Virksomheden bygger på et stærkt fundament og er i rivende udvikling, hvilket giver de optimale rammer for vækst og videreudvikling, og på den baggrund ser jeg meget frem til at byde klienter og samarbejdspartnere velkommen i de nye rammer”, fortæller Christian Tornvig Jensen.  

”Vi glæder os over at få en kapacitet som Christian med på holdet. Han er en stærk profil inden for sit område og kommer til Mazanti med betydelig erfaring, der vil være en stor gevinst for os. Vi styrker et strategisk vigtigt kerneområde yderligere, og samtidig deler vi de samme værdier i form af høj faglighed, ordentlighed og dedikation, hvorfor vi er overbeviste om, at det bliver et succesfuldt samarbejde”, udtaler partner og formand for bestyrelsen Henrik B. Sanders.

For yderligere information:
Thomas Jørgensen (COO): thj@mazanti.dk