0554.jpg
11/08/2021

Tvister i erhvervslivet: Hvordan håndteres de effektivt og med størst succes?

Det vil fire af vores mest rutinerede procedører, mediatorer og forhandlere gøre dig klogere på til dette arrangement.

Vi har samlet et hold af specialister, der besidder omfangsrig erfaring med løsninger af erhvervsretlige tvister, som oftest omhandler generelle selskabsforhold, entrepriseforhold, kontraktforhold, forsikringsforhold og erstatningsansvar. Til arrangementet dykker de ned i de kommercielle og juridiske aspekter af de processer og muligheder der foreligger, når en tvist opstår, og forsøger samtidig at besvare hvordan de kan løses hurtigst, smidigst og med størst succes.

Er en virksomhed involveret i en retssag, er det normalt forbundet med store omkostninger, usikkerhed om udfaldet og distraktion i forhold til kerneforretningen i mange år, hvorfor der er behov for et større fokus på virksomheders brug af mediation som forligsmulighed. Derfor stiller vi skarpt på området og forsøger at give svar på, hvornår det er mest fordelagtigt at gå den vej.

Vi afholder arrangementet i København den 22. september 2021 kl. 16.00-18.30. Arrangementet består af ca. halvanden times oplæg efterfulgt af en forfriskning og let anretning.

Lokation
Amaliegade 10, 1256 København K

TILMELD DIG ARRANGEMENTET I KØBENHAVN DEN 22. SEPTEMBER 2021 HER


Oplægsholdere: