Q1080261_+Blå_Low.jpg
05/10/2023

Gå-hjem-møde

Temperaturen på ejendomsmarkedet

For ejendomsinvestorer og andre med interesse for køb og salg af investerings- og erhvervsejendomme.

Vi har allieret os med Realkredit Danmark, PwC, Nordania Leasing og Nordicals og tager endnu engang temperaturen på ejendomsmarkedet. Er der grund til forsigtig optimisme eller skal vi væbne os med tålmodighed? Det forsøger vi at give svar på den 5. oktober 2023 i Odense, hvor vi leverer hands-on indsigter og perspektiver på de nuværende markedstendenser og udviklinger. Arrangementet afsluttes med forplejning og networking.

SPEAKERS

Realkredit Danmark v/ chefanalytiker Mark Gibson
Mark giver indblik i den aktuelle markedssituation for investerings- og erhvervsejendomme, herunder de stigende byggeomkostninger, rentestigningernes effekt på afkastkravet samt tendenser på ejendomsmarkedet i Odense.

PwC v/ senior manager Ulla Wille
Ulla sætter fokus på de nye offentlige ejendomsvurderinger, herunder den kommende deklarationsprocedure, overgangsordninger, foreløbige opkrævninger og udsøgning af referenceejendomme.

Nordicals v/ indehaver Morten Nielsen
Morten giver et indblik i et turbulent ejendomsmarked set med lokalt perspektiv.

Nordania Leasing v/ Real Estate Director Stine Louise Kepp
Stine giver et indblik i ejendomsleasing, herunder mulighederne for både almindelig ”sale and lease back” transaktioner og finansiering af nybyggeri.

Mazanti-Andersen v/ partnere Anders Quistgaard & Lars Hammer Wentoft
Anders og Lars sætter fokus på lejeregulering af erhvervslejeforhold samt skatte- og afgiftsforhold ved de nye ejendomsvurderinger.

Tilmelding

Der er begrænset antal pladser til arrangementet. Tilmelding er nødvendig og sker via dette link.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.