Q1080353_Low.jpg
12/10/2023

Gå-hjem-møde

Temperaturen på ejendomsmarkedet

Har du interesse i det danske ejendomsmarked, og ønsker du dybere indsigt i dets aktuelle tilstand i en tid med markante forandringer?

Hvad rør sig, og hvilke faktorer og tendenser påvirker markedet og branchen netop nu? Det forsøger vi at give svar på til dette uformelle gå-hjem-møde, hvor vi sammen med en række eksperter stiller skarpt på, hvad vi kan forvente af markedet, og hvad du som større eller mindre aktør i ejendomsbranchen skal være opmærksom på.

Vi har allieret os med Realkredit Danmark, PwC, Nordania Leasing og Catella og dykker ned i de seneste tendenser, markedsudsigter og faktorer gennem hands-on indsigter og perspektiver.

Så sidder du med interesse i det danske ejendomsmarked, så tilmeld dig arrangementet, som afholdes den 2. november 2023 hos Mazanti-Andersen i København. Arrangementet afsluttes med forplejning og networking.

SPEAKERS

Realkredit Danmark v/ chefanalytiker Mark Gibson
Mark giver indblik i den aktuelle markedssituation for investerings- og erhvervsejendomme, herunder de stigende byggeomkostninger, rentestigningernes effekt på afkastkravet samt tendenser på ejendomsmarkedet i København.

PwC v/ Senior Manager Ulla Wille
Ulla sætter fokus på de nye offentlige ejendomsvurderinger, herunder den kommende deklarationsprocedure, overgangsordninger, foreløbige opkrævninger og udsøgning af referenceejendomme.

Catella v/ Managing Director Jesper Bo Hansen
Jesper giver indsigt i ejendomsmarkedet i en tid med markante forandringer for både investorer, byggeselskaber og ejendomsejere. Han sætter fokus på både internationale og danske investorers adfærd samt hvordan de stigende renter og ændrede finansieringsvilkår påvirker investeringsmarkedet. Han giver samtidig sit syn på, hvordan finansieringsudfordringer i Sverige påvirker det danske marked.

Nordania Leasing v/ Real Estate Director Stine Louise Kepp
Stine giver et indblik i ejendomsleasing, herunder mulighederne for både almindelig ”sale and lease back” transaktioner og finansiering af nybyggeri.

Mazanti-Andersen v/ partnere Anders Quistgaard & Claus Høxbro
Anders og Claus sætter fokus på lejeregulering af erhvervslejeforhold samt skatte- og afgiftsforhold ved de nye ejendomsvurderinger.


Tilmelding

Der er begrænset antal pladser til arrangementet. Tilmelding er nødvendig og sker via dette link.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.