2021_12_01_Mazanti_Anders_0077_High.jpg (2)
02/12/2021

Anders Quistgaard indtræder som partner i Mazanti-Andersen

Mazanti-Andersen opruster og styrker sin position på Fyn, når Anders Quistgaard den 1. marts 2022 indtræder som partner og sammen med sit team rykker ind i Mazanti-Andersens domicil i Odense. Det sker som led i firmaets fortsatte vækstambitioner.

Det er med stor glæde, at vi den 1. marts 2022 kan byde Anders Quistgaard velkommen i partnerkredsen i Mazanti-Andersen. Anders har siden 2014 med stor succes drevet Quistgaard Advokatfirma i Odense, hvor han har specialiseret sig inden for selskabsret og fast ejendom.

Anders Quistgaard yder rådgivning inden for primært fast ejendom, overdragelser, kontrakter og generelle selskabsretlige forhold. Han tiltræder hos Mazanti-Andersen sammen med sit nærmeste team, som tæller en advokatfuldmægtig, en advokatsekretær samt en stud.jur.

For Anders Quistgaard er skiftet udtryk for et ønske om at blive en del af en større advokatvirksomhed med en skarp erhvervsretlig specialisering:

”Skiftet betyder direkte adgang til adskillige specialistkompetencer samt stærke interne processer, hvilket gør os bedre rustet til at følge med udviklingen samt sikre videndeling til stor gavn for klienterne. Mazanti udgør et stort hold af topkompetente mennesker, og de har en kultur præget af stærke relationer, hvor værdier som tillid og ordentlighed er i højsædet. Samtidig er deres tilgang baseret på en høj grad af partnerfokus på alle sager, hvilket matcher min tilgang til at rådgive og servicere klienter. Derfor er det med både stolthed og stor forventning, at jeg ser frem til at indtræde i partnerkredsen og bidrage til at videreudvikle og styrke firmaets position på Fyn”, fortæller Anders Quistgaard.

Også Mazanti-Andersen ser med stor forventning frem mod marts 2022:

”Vi ser meget frem til at få en kapacitet som Anders med om bord. Han har en stærk lokal forankring, og vi har de samme værdier i form af høj faglighed, ordentlighed, dedikation og forretningsforståelse. Derfor er vi overbeviste om, at han vil være med til at styrke vores position på Fyn og bidrage til vores positive udvikling”, siger partner og bestyrelsesformand Henrik B. Sanders.

”Anders’ indtræden i partnerkredsen er en konsolidering af vores stærke hold af specialiserede rådgivere i Odense. Med Anders’ faglige kompetencer og enorme engagement mener vi, at han er den helt rette til at være med til at drive og videreudvikle kontoret i Odense, og vi glæder os utrolig meget til samarbejdet”, lyder det samstemmigt fra partnerne i Odense, Lars Høj Andersson, Jeanette Illum-Johansen, Christian Bonnesen og Lars Rasmussen.


For yderligere information:

Henrik B. Sanders: +45 3319 3717 / hbs@mazanti.dk
Anders Quistgaard: +45 4013 4777 / aq@qlaw.dk