2022_10_26_MazantiCph655_High.jpg

Hos Mazanti har vi den holdning, at det er bedre for de studerende at komme rundt i alle faggrupper end at specialisere sig for tidligt. På den måde bliver du ikke en lille brik i et stort maskineri, men lærer i stedet at tænke i løsninger, få forretningsforståelse og interagere med klienter.

Dét giver nemlig dygtige advokater.

Vores fem faggrupper er M&A, Corporate & Commercial, Fast Ejendom, Insolvens & Bobehandling samt Proces – og du kommer omkring dem alle sammen for at få det bedste overblik. 

Ja, vi kigger på karakterer – også din menneskelige karakter.

Hos Mazanti har vi to krav: Du skal være blandt de dygtigste, og du skal være et ordentligt menneske. En god advokat er nemlig ikke kun fagligt dygtig. At være en god advokat handler lige så meget om mennesket bag, om relationen til klienten og om indsigt i helheden.

Mazanti-Andersen tilbyder et studiejob til dig, som er enten på din bachelor eller på din kandidatuddannelse.

Når vi vurderer kandidater til vores studenterjobs, lægger vi vægt på ansøgernes faglige niveau, ikke mindst inden for de formueretslige fag, samt på ansøgernes personlighed og evne til at arbejde selvstændigt.

Som student hos Mazanti bliver du direkte involveret i den praktiske løsning af vores klienters udfordringer. Du stifter bekendtskab med den praktiske del af advokathåndværket og kommer bredt omkring de fleste erhvervsorienterede retsområder.

Som en del af vores studenterteam lægger vi vægt på, at du er god til at samarbejde, arbejder selvstændigt og leverer høj kvalitet, der skaber værdi for vores klienter. 

Studenternes opgaver spænder vidt lige fra litteratursøgning og udarbejdelse af juridiske redegørelser til selskabets jurister og til deltagelse i sagsbehandling af sager, særligt inden for forberedelse af retssager, opkrævninger af tilgodehavender og transaktioner i forhold til fast ejendom. Vores studenter sidder sammen på et kontor, hvilket vi har god erfaring med både arbejdsmæssigt, uddannelsesmæssigt og socialt.

Vores studenter arbejder typisk mellem 15 og 20 timer om ugen. Studenterne har en stor frihed med planlægning og løsning af deres opgaver, alt sammen selvfølgelig under ansvar overfor den jurist hos Mazanti, der er ansvarlig for den pågældende opgave og klient.

Som student hos Mazanti er din personlige og faglige udvikling garanteret. Din faglige udvikling er vigtig, og samtidig har vi fokus på, at du styrker dine personlige kompetencer, så de understøtter dine daglige arbejdsopgaver og samarbejdet med dine kollegaer på alle niveauer. 

Hvis du ønsker mere information om stillingen som stud.jur. hos Mazanti, kan du altid kontakte vores HR-chef:

Maia Amdi Voigt
E-mail: mav@mazanti.dk
+45 2686 6437

eller se vores ledige stillinger lige her. 

Design uden navn (2).svg
Den der har det godt, gør det godt #mødmazanti