Jonathan.jpg

På din rejse fra studiet til advokat lærer du som advokatfuldmægtig den praktiske del af advokathåndværket at kende. Modsat mange af de større advokatvirksomheder, tilbyder vi en langt mere varieret fuldmægtiguddannelse. I stedet for at være forbi nogle enkelte retsområder på tre år kommer fuldmægtige hos os bredt omkring diverse specialer.

Vi anvender en såkaldt ’70/30-model’, hvor fuldmægtige skal beskæftige sig med mindst 70% af 15 væsentlige juridiske områder inden for erhvervsretten, og tilsvarende at ingen fuldmægtig beskæftiger sig med mere end 30% af sin tid med et af disse områder. Dermed får vores fuldmægtige kendskab til mange forskellige discipliner, samtidig med, at de tidligt får et selvstændigt ansvar, får direkte klientkontakt, mens de bliver skolet og guidet af erfarne advokater.

"Jeg lærer utroligt meget som fuldmægtig hos Mazanti-Andersen. Jeg har fra start fået tildelt et stort ansvar, da jeg både har klientkontakt og er blevet involveret i sagerne fra start til slut. På den måde er der et naturligt og tæt samarbejde mellem partnerne og de advokatfuldmægtige. Man får indsigt i alle retsområderne, der er en fordel, når du efter tre år bliver advokat og skal kunne navigere i de mange juridiske discipliner." 

Jonathan Bak Dragsted,
Advokatfuldmægtig

Udover et konstant fokus på den faglige udvikling er vi ligeledes opmærksomme på udviklingen af dine personlige kompetencer, så de understøtter dit daglige arbejde og gør dig fortrolig med den forretningsmæssige side af rådgiverrollen. Mange af vores fuldmægtige bliver efter endt uddannelse ansat som advokater i virksomheden.

Ønsker du mere information om vores program for advokatfuldmægtig, er vi altid åbne for henvendelser og mødes gerne til en gensidigt uforpligtende samtale.

Henvendelser stiles til vores HR Manager:

Henriette Nielsen
E-mail: hni@mazanti.dk 
Tlf. +45 3319 3763
Mobil +45 2928 5880