HenrikBSanders.jpg
Partner og advokat

Henrik B. Sanders (H)

Henrik B. Sanders arbejder hovedsageligt med virksomhedsoverdragelser. I den forbindelse har han været juridisk rådgiver i flere meget betydelige transaktioner på vegne af både købere og sælgere, herunder Private Equity Fonde i forbindelse med køb og salg af virksomheder. Derudover arbejder han med generel erhvervsretlig rådgivning til en række virksomheder og er formand for eller medlem af en række bestyrelser i danske og internationale selskaber.

Desuden har Henrik B. Sanders mere end 20 års erfaring med insolvensret. I den forbindelse har han bistået flere af de største pengeinstitutter og andre kreditorer i relation til insolvensretlige problemstillinger og har desuden været kurator i flere af Danmarks største konkurskomplekser. Siden 2008 har han været udnævnt som fast kurator ved Sø- og Handelsretten i København og har herudover arbejdet som rekonstruktør og deltaget i flere rekonstruktioner.

Henrik B. Sanders har derudover stor procedureerfaring i både økonomiske straffesager og i civile sager. Han har været forsvarer i en række større og langvarige straffesager om økonomisk kriminalitet, herunder Baltica-, Memory Card Technology-, Samson Bank- og PFA-sagerne.

Henrik B. Sanders er formand for bestyrelsen i Mazanti-Andersen Korsø Jensen.

Speciale inden for

HenrikBSanders.jpg

Karriere og uddannelse

 • 2008
  Fast kurator ved Sø- og Handelsrettens skifteret
 • 2003
  Møderet for Højesteret
 • 2001
  Partner, Mazanti-Andersen Korsø Jensen
 • 1994
  Advokat, Mazanti-Andersen Korsø Jensen
 • 1991
  Cand.jur.