2022_06_10_Mazanti_kbh22826_HIGH_Low.jpg
16/06/2022

Rune Aagaard er ny partner i Mazanti-Andersen 

Mazanti-Andersen udvider partnerkredsen og styrker endnu en gang sin position på Fyn, når advokat Rune Aagaard indtræder som partner den 1. juli 2022. Det sker som led i realiseringen af vores strategiske ambitioner om fortsat vækst og fokuseret videreudvikling af forretningen.

Det er med stor glæde, at vi kan byde Rune Aagaard velkommen i partnerkredsen i Mazanti-Andersen.

Rune Aagaard har en stærk forankring inden for shipping- og transportsektoren og rådgiver blandt andet Det Blå Danmark, banker og andre finansielle institutioner om alle juridiske forhold inden for køb og salg af skibe, skibsbygnings- og værftskontrakter samt finansiering. Derudover rådgiver Rune Aagaard større virksomheder om juridiske forhold vedrørende produktion, drift og salg samt generel selskabsret.

De kompetencer vil nu også komme klienterne i Mazanti-Andersen til gode fra 1. juli 2022, hvor Rune indtræder som partner i faggruppen for Shipping & Transport, som er en del af Mazanti-Andersens Corporate & Commercial afdeling.

Rune Aagaard har de seneste år været partner i Focus Advokater og har en fortid hos Hjejle, Gersted & Mogensen (nu Bruun & Hjejle) og Gorrissen Federspiel. I tillæg hertil har Rune i en årrække været tilknyttet Svitzer, der er en del af Mærsk, herunder som Country Manager i Kina.

For Rune Aagaard er skiftet udtryk for et ønske om at blive en del af en større advokatvirksomhed med et internationalt udsyn, adskillige specialistkompetencer og de ideelle forudsætninger for vækst:

”Mazanti befinder sig i en enormt spændende udvikling, som jeg rigtig gerne vil være en del af. Firmaet har et internationalt udsyn og en yderst velfunderet platform, der betyder direkte adgang til en lang række specialistkompetencer samt stærke interne processer. Dertil bygger Mazanti på et stærkt fundament i form af kultur og værdier, og jeg glæder mig til at bidrage til at udleve vores fælles ambitioner om en fortsat videreudvikling og styrkelse af Mazantis position, herunder på Fyn”.

”Rune er en anerkendt profil inden for sine respektive områder og kommer til Mazanti med betydelig erfaring, der fra første dag vil være en stor gevinst for Mazanti og vores klienter. Han matcher vores høje ambitionsniveau og besidder de samme værdier i form af høj faglighed, ordentlighed og dedikation, hvorfor vi er overbeviste om, at han er den helt rette til at være med til at videreudvikle Mazanti, herunder kontoret i Odense”, udtaler partner og formand for bestyrelsen Henrik B. Sanders.

For yderligere information: