Lars Stoltze

Partner og advokat

Kontakt

Lars Stoltze arbejder primært med virksomhedsoverdragelser, private equity og venture kapital, finansiering samt strukturering af investeringsfonde. Lars har bistået en lang række danske som udenlandske købere og sælgere i forbindelse med såvel hel eller delvist frasalg og opkøb af ejerandel eller aktiver.

Lars Stoltze er forfatter af en række artikler i juridiske og kommercielle tidsskrifter, såvel danske som internationale, om blandt andet Virksomhedsoverdragelsesskolen del 1-6, artikler om etablering og beskatning af udenlandske virksomheder i Kina og en række artikler om IT-relaterede emner. Lars Stoltze har endvidere skrevet en guide om de juridiske aspekter ved etablering af virksomhed i Danmark og er forfatter til bogen “Internet Ret”, der udkom i 2001.

Lars Stoltze er aktivt virkende bestyrelsesformand for en række danske selskaber såvel børsnoteret som unoterede. Lars Stoltze arbejder aktivt med selskabernes ledelse med sparring på såvel de juridiske opgaver som selskabernes forretningsmæssige udfordringer.

Karriere og uddannelse

2011 Partner, Mazanti-Andersen Korsø Jensen

2001 Partner, SES Advokatfirma

2000 European University Institute Firenze (Visiting Fellowship)

1999 Hong Kong University (Chinese Corporate Law)

1997 Advokatfuldmægtig/Advokat, Philip & Partnere (nu Bech-Bruun)

1997 Cand.jur., Københavns Universitet

1996 King’s College London (LL.M., Intellectual Property)