sunflare.jpg

Mazanti bistår en række fynske investorer med investering i OnRobot

Den fynske robotvirksomhed OnRobot har rejst 185 millioner kroner fra en række investorer bestående af Vækstfonden, Den Europæiske Investeringsbank EIB samt en kreds af private investorer, herunder familierne Gundersen, Sandal, Bonnesen samt Bøgh-Sørensen fra medicinalselskabet Orifarm. Investeringen skal medvirke til at accelerere virksomhedens globale udrulning.

OnRobot blev stiftet i 2015 af Bilge Jacob Christiansen og Ebbe Fuglsang og har adm. direktør Enrico Krog Iversen i spidsen, som købte sig ind i selskabet i 2017. Virksomheden leverer i dag avancerede, men brugervenlige robotgribere og sensorsystemer, som gør det enkelt og hurtigt for industrien at automatisere manuelle opgaver i en produktion. OnRobot har som erklæret mål at blive verdens førende forhandler af gribere og applikationer til robotarme og automationsløsninger.

”OnRobot er en spændende lokal virksomhed, som er på en ambitiøs international vækstrejse. For os er det vigtigt at støtte lokale initiativer med globalt potentiale, og der er ingen tvivl om, at Onrobot med Enrico Krog Iversen i spidsen repræsenterer en stærk mulighed for at styrke robotklyngen i Odense som et internationalt kraftcenter”, siger Nicolai Fink Gundersen, der indtræder i bestyrelsen på vegne af de nye private investorer.

Partner Jørn Bonnesen og advokatfuldmægtig Christian Geertsen har bistået de private investorer i forbindelse med transaktionen.

Du kan læse mere om transaktionen her.