sunflare.jpg

Advokat Lars Hammer Wentoft og advokat Philip A. Borreschmidt er optaget som partnere pr. 1. januar 2018

Det glæder os at kunne meddele, at advokat Lars Hammer Wentoft og advokat Philip A. Borreschmidt er optaget som partnere i Mazanti-Andersen Korsø Jensen med virkning fra 1. januar 2018. 

Lars Hammer Wentoft, partner
Lars Hammer Wentoft startede hos Mazanti i 2001 og har siden været på en spændende rejse fra piccolo til partner i løbet af sine 17 år her i firmaet. I sin forretning har Lars Hammer Wentoft et stigende fokus på sager inden for fast ejendom, ligesom det er blevet et stort fokusområde at rådgive og stå til rådighed for iværksættervirksomheder gennem samarbejdet med Symbion.

Fremadrettet vil Lars Hammer Wentoft også have stor fokus på konfliktløsning, hvilket i sidste ende sker gennem domstolene ved førelse af rets- og voldgiftssager. Lars  har primært arbejdet med førelse af retssager og voldgiftssager, nationale og internationale kontraktforhold, fast ejendom og miljøret. Lars har gennem årene været involveret i en række større rets- og voldgiftssager og fast ejendom både i form af transaktioner og udviklingssager samt rådgivet firmaets klienter omkring løbende kontraktforhold.

Philip A. Borreschmidt, partner 
Philip A. Borreschmidt har været ansat hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen siden 2006 og har primært arbejdet med nødlidende virksomheder (konkurser og rekonstruktioner), retssager samt køb og salg af virksomheder.

Philip A. Borreschmidt har således opbygget stor erfaring med at rekonstruere virksomheder, såvel som køb og salg af disse. Ligeledes har Philip A. Borreschmidt behandlet adskillige konkursboer – fra små enkeltmandsejede virksomheder til store koncerner. Endelig har Philip en stor interesse for at gå i retten og dér repræsentere klienterne bedst muligt.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og byder Lars og Philip velkommen i partnerkredsen hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Lars Hammer Wentoft

Telefon: +45 3319 3767
Mobil: +45 2916 0822

E-mail: lhw@mazanti.dk

eller,

Philip A. Borreschmidt

Telefon: +45 3319 3705
Mobil: +45 2916 0821

E-mail: pab@mazanti.dk