gelænder.jpg

Mazanti søger to erfarne og dygtige advokatsekretærer til fuldtidsstillinger

 

Mazanti er et mellemstort advokatfirma med 85 medarbejdere beliggende i hjertet af København og med nogle af landets dygtigste advokater. Vi har en størrelse og kultur, som gør, at vi kommer hinanden ved, har et imødekommende, dynamisk og uformelt miljø og giver plads til den enkelte.

Du vil assistere bredt inden for bl.a. selskabsret, fast ejendom, lejeret, tinglysning, udbudsret, virksomhedsoverdragelser, retssager og løbende erhvervsrådgivning. Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte selvstændig sagsbehandling inden for bl.a. selskabsret og fast ejendom/tinglysning, oversættelse til/fra engelsk, sagsoprettelse, afregninger og løbende ad hoc opgaver. Den ene af stillingerne vil også omfatte skrivning efter diktafon/lydfiler.

Du er sproglig skarp både til dansk retskrivning, som du kan til fingerspidserne, og engelsk, som du behersker på højt plan. Du kan din selskabsret og har også gerne god erfaring med fast ejendom og tinglysning. Du trives med både selvstændige og forskellige administrative opgaver. Du er grundig, har blik for detaljer og kvalitet og er god til at servicere klienterne. Du er engageret, selvstændig, proaktiv og arbejder struktureret med dine opgaver, og så er du god til at holde fokus i travle perioder. Som kollega er du venlig, hjælpsom og imødekommende.

Er du interesseret, så send din ansøgning sammen med CV og evt. relevante bilag til HR Manager Jette Ryttergaardjob@mazanti.dk hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse er snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Jette Ryttergaard på 3319 3763.