sunflare.jpg

Styrk dit talent i vores transaktions- og ventureteam

Mazanti søger to advokater med lyst og evne til at indgå i vores ambitiøse transaktions- og ventureteam i København.

Mazanti er et større erhvervsretligt advokatfirma med kontorer i København og Odense og godt 120 medarbejdere. Vi er organiseret i fem faggrupper: Corporate Commercial, Transaktioner, Proces, Fast Ejendom samt Insolvens & Bobehandling.

Vores transaktions- og ventureteam beskæf­ti­ger sig med etablering af venturefonde, regulatoriske forhold vedrørende venturefonde, ventureinvesteringer, løbende rådgivning til life science- og techvirksomheder samt exits, herunder cross-border børsnoteringer af biotek- og techvirksomheder. Ventureteamet er en del af faggruppen Transaktioner, der tillige arbejder med børs-/kapitalmarkedsret samt private equity og andre M&A-relaterede transaktioner.

Stillingen indebærer, at du bliver involveret i et bredt udsnit af løbende arbejdsopgaver for venturefonde, corporate VCs, business angels samt life science- og techvirksomheder. Du vil også blive involveret i vores øvrige arbejde i faggruppen Transaktioner.

Hvem er du? Du er en holdspiller med ambitioner og drive. Du har et højt fagligt niveau og kommerciel tæft, og du er flydende på dansk og engelsk. Du har relevant erfaring (gerne flere år) fra et andet advokatfirma eller tilsvarende. Herudover lægger vi særlig vægt på din evne til at være løsningsorienteret og kunne interagere og forhandle i en konstruktiv og positiv tone.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job med direkte klientkontakt og selvstændige opgaver i et godt kollegialt miljø, hvor vi lægger vægt på at have det sjovt. Vores kultur og arbejdstilgang er præget af høj integritet, ambition og fleksibilitet.

Vi har fokus på din faglige og personlige udvikling, hvad enten du er en talentfuld ung advokat med ønske om udvikling af en stærk faglig profil inden for venture og transaktioner, eller du er en mere erfaren advokat med en etableret profil, som leder efter dit næste professionelle og personlige gearskifte. Vi har en størrelse, som gør, at vi varetager store, komplekse sager, men vi er ikke så store, at du forsvinder i mængden, og vi prioriterer en individuel approach til karriereudvikling.

Er du interesseret, så send din ansøgning med CV og karakterudskrift til job@mazanti.dk snarest muligt og senest den 28. november 2019 – vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse: Snarest. Ved spørgsmål kontakt venligst partner Jakob Mosegaard Larsen, e-mail: jml@mazanti.dk, dir. +45 3319 3720, mob. +45 2752 1973 eller partner Frederik B. Hasling, e-mail: fbh@mazanti.dk, dir. +45 3319 3751, mob. +45 2929 3536.