terasse.jpg

STYRK DIT TALENT SOM FULDMÆGTIG HOS MAZANTI

Mazanti-Andersen Korsø Jensen søger to advokatfuldmægtige med lyst og evne til at indgå i vores ambitiøse teams. Den ene stilling er placeret i hjertet af København, den anden i hjertet af Odense.

Hvem er vi? Mazanti er et større erhvervsretligt advokatfirma med kontorer i København og Odense og godt 120 medarbejdere. Vi har en imødekommende, rar og fleksibel arbejdskultur med en uformel tone og mange traditioner. Vi er organiseret i fem faggrupper: Corporate & Commercial, Transaktioner, Proces, Fast Ejendom samt Insolvens & Bobehandling. Alle opgaver, store som små, er vigtige for vores klienter, og det respekterer vi. Vi insisterer på kvalitet i alt, hvad vi gør - det mærker man både som kollega og som klient.

Hvem er du? Vi forventer, at du er blandt de bedste på din årgang, har haft relevant studiejob og har et højt fagligt niveau. Du er enten lige ved at være færdiguddannet som cand.jur. eller har måske allerede haft din første erhvervserfaring efter din dimission. Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale. Du har kommerciel tæft, en udpræget evne til at være løsningsorienteret og kan interagere og forhandle i en konstruktiv tone. Du er kvalitetsbevidst, sætter barren højt, er udadvendt og en udpræget teamplayer.

Hvad tilbyder vi? En stilling som fuldmægtig hos Mazanti indebærer, at du vil komme til at arbejde på tværs af faggrupperne og dermed få en bred portefølje af opgaver inden for flere forskellige erhvervsretlige fagområder, så du kan blive godt rustet til fremtiden. Vi foretrækker fuldmægtige, der ser helheden frem for nichen. Vi ønsker dermed at give vores fuldmægtige et godt udgangspunkt for senere specialisering og samtidig en solid platform for at yde rådgivning på et professionelt niveau. Du vil som fuldmægtig få direkte klientkontakt og selvstændige opgaver i et godt kollegialt miljø, hvor vi lægger vægt på også at have det sjovt.

Vi har fokus på din faglige og personlige udvikling, da vi ønsker, at du hurtigt bliver fortrolig med arbejdsopgaverne og den forretningsmæssige side af rådgiverrollen. Vi har en størrelse, som gør, at vi varetager store, komplekse sager, men vi er ikke så store, at du forsvinder i mængden - vi prioriterer en individuel approach til karriereudvikling.

Den ene stilling er baseret i København og den anden i Odense.

Er du interesseret, så send din ansøgning med CV og karakterudskrift til job@mazanti.dk senest den 25. juni 2019. Ansøg nu, da vi holder interviews løbende. Tiltrædelse: efter sommerferien. Ved spørgsmål kontakt venligst HR Manager Jette Ryttergaard, jry@mazanti.dk, 4278 7272.