090720-Mazanti-Odense-faciliteter-052.jpg

Udfold dit potentiale som advokat i vores ventureteam

Vi søger stærke kræfter til vores transaktionsteam i København.

Vores transaktionsteam beskæftiger sig med etablering af venture- og P/E-fonde, venture- og private equity-investeringer, løbende rådgivning til life science- og techvirksomheder, M&A, børsnoteringer og øvrige kapitalmarkedstransaktioner. Vi arbejder for de fleste danske venturefonde og en række corporate VCs samt udenlandske venturefonde. Samtidig rådgiver vi en række af de mest lovende startups i Danmark og har et veletableret nicheområde med et team af specialister inden for cross-border IPOs af især life science- og techvirksomheder. 

Som advokat i vores afdeling for transaktioner bliver du en del af et af de førende ventureteams i Danmark, og i dit daglige arbejde vil du indgå i et tæt samarbejde med de øvrige advokater i teamet, og du kan forvente en høj grad af samarbejde og sparring med partnerne i teamet.

Vi tilbyder et udfordrende og kompetencegivende job i et ambitiøst og dynamisk miljø præget af tillid, høj faglighed, fleksibilitet, hvor vi samtidig lægger vægt på at have det sjovt. Gode relationer er kernen i vores kultur og i tilgangen til at drive forretning, og vi prioriterer social samhørighed samt din faglige og personlige udvikling højt.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning, forskellige sociale aktiviteter og arrangementer m.m.

Hvem er du?

  • Du har et højt fagligt niveau
  • Du er en holdspiller med ambitioner og drive
  • Du har relevant erfaring fra et advokatfirma eller tilsvarende
  • Du er tillidsvækkende og brænder for at levere rådgivning af højeste kvalitet
  • Du motiveres af at være proaktiv og tænke selvstændigt, og du har en systematisk og struktureret tilgang til opgaverne
  • Du er løsningsorienteret og kan interagere konstruktivt i et team

Er du interesseret, så send din ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og karakterudskrift via linket herunder. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte partner Jakob Mosegaard Larsen på +45 2752 1973 eller jml@mazanti.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette person er ansat. Tiltrædelse: snarest muligt.

Mazanti-Andersen er en skarpt specialiseret og kommercielt orienteret advokatvirksomhed. Vi er betroede rådgivere for dansk og internationalt erhvervsliv og er drevet ud fra en fælles ambition om at spille en instrumentel rolle i vores klienters succes. Vi er godt 125 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Odense og er organiseret i fem strategiske faggrupper: Transaktioner, Fast Ejendom, Proces, Insolvens og Corporate & Commercial.