Mazanti_Interiør_kbh 0_High.jpg

Udfold dit potentiale som advokat i vores transaktionsteam

Er du advokat med interesse for regulatoriske forhold inden for venture og private equity? Vi søger stærke kræfter til vores transaktionsteam i København.

Vores transaktionsteam beskæf­ti­ger sig med etablering af venture- og P/E-fonde, venture- og private equity-investeringer, løbende rådgivning til life science- og techvirksomheder, M&A, børsnoteringer og øvrige kapitalmarkedstransaktioner. Vi arbejder for de fleste danske venturefonde og en række corporate VCs og udenlandske venturefonde. På vores site Mazanti Pulse offentliggør vi løbende regulatoriske nyheder af relevans for aktører inden for venture og private equity.

Som advokat i vores afdeling for transaktioner bliver du en del af et af de førende ventureteams i Danmark. Du vil få fagligt ansvar for regulatoriske forhold af relevans for venture og private equity, herunder FAIF, EuVECA, PRIIPS, KYC/AML, FATCA og CRS. Det er vores ambition, at du skal være med til at styrke og udbygge forretningsområdet.

I dit daglige arbejde vil du indgå i et tæt samarbejde med de øvrige advokater i teamet samt vores business support, og du kan forvente en høj grad af samarbejde og sparring med partnerne i teamet.  

Vi tilbyder et udfordrende og kompetencegivende job i et ambitiøst og dynamisk miljø præget af tillid, høj faglighed, fleksibilitet, hvor vi samtidig lægger vægt på at have det sjovt. Gode relationer er kernen i vores kultur og i tilgangen til at drive forretning, og vi prioriterer social samhørighed samt din faglige og personlige udvikling højt.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning, forskellige sociale aktiviteter og arrangementer mm.

Hvem er du?

  • Du har et højt fagligt niveau
  • Du interesserer dig for regulatoriske forhold og har lyst til at specialisere dig yderligere inden for området.
  • Du arbejder eller har tidligere arbejdet med regulatoriske forhold, f.eks. i et advokatfirma eller i en bank, og du ønsker at være med til at udbygge forretningsområdet hos Mazanti-Andersen.
  • Kendskab til FAIF, EuVECA og PRIIPS mv. er en fordel, men ikke et krav.
  • Du er tillidsvækkende og brænder for at levere rådgivning af højeste kvalitet.
  • Du motiveres af at være proaktiv og tænke selvstændigt, og du har en systematisk og struktureret tilgang til opgaverne.
  • Du er løsningsorienteret og kan interagere konstruktivt i et team.

Er du interesseret, så send din ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og karakterudskrift via linket herunder. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte director Julie Høi-Nielsen på tlf. 3110 1958 eller jhn@mazanti.dk eller partner Thomas Weisbjerg på tlf. 2712 7060 eller twe@mazanti.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette person er ansat. Tiltrædelse: snarest muligt.

Mazanti-Andersen er en skarpt specialiseret og kommercielt orienteret advokatvirksomhed. Vi er betroede rådgivere for dansk og internationalt erhvervsliv og er drevet ud fra en fælles ambition om at spille en instrumentel rolle i vores klienters succes. Vi er godt 120 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Odense og er organiseret i fem strategiske faggrupper: Transaktioner, Fast Ejendom, Proces, Insolvens og Corporate & Commercial.