stairs.jpg

Udfold dit potentiale i vores transaktionsteam

Vi søger en advokat til vores ambitiøse transaktionsteam i København.

Mazanti-Andersen er et større erhvervsretligt advokatfirma med kontorer i København og Odense. Vi er godt 120 medarbejdere og er organiseret i fem faggrupper: Corporate & Commercial, Transaktioner, Proces, Fast Ejendom samt Insolvens.

Vores transaktionsteam beskæf­ti­ger sig med etablering af venture- og PE-fonde, regulatoriske forhold, venture- og private equity-investeringer, løbende rådgivning til life science- og techvirksomheder, køb og salg af virksomheder (M&A) samt børsnoteringer (IPO) og andre kapitalmarkedstransaktioner (ECM).

Du vil primært blive en del af det team, som rådgiver inden for venture capital og private equity. Mazanti Transactions har etableret et omdømme som værende markedsleder inden for venture capital i Danmark, og vi arbejder sammen med de fleste danske venturefonde, samt en række udenlandske fonde. Samtidig rådgiver vi en række af de mest lovende startups i Danmark. Herudover har vi et veletableret nicheområde med et team af specialister inden for cross-border IPOs af life science- og techvirksomheder. 

Tillid er kernen i vores kultur, og vores tilgang betyder, at du får selvstændigt ansvar for udvalgte sager og vil indgå i tæt samarbejde med den ansvarlige partner. Vi har en størrelse, som gør, at vi varetager store, komplekse sager, men vi er ikke så store, at du forsvinder i mængden, og vi prioriterer en individuel tilgang til både din faglige og personlige udvikling.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job i et godt kollegialt miljø præget af høj faglighed, en kommerciel tilgang og hvor vi samtidig lægger vægt på at have det sjovt. Vores kultur og arbejdstilgang er præget af høj integritet, ambition og fleksibilitet.

Hvem er du? Du er en holdspiller med ambitioner og drive. Du har et højt fagligt niveau, relevant erfaring fra et andet advokatfirma eller tilsvarende, og du er flydende i dansk og engelsk. Du har kommerciel tæft, en systematisk og struktureret tilgang til opgaverne og er tillidsvækkende og udadvendt. Derudover lægger vi særlig vægt på din evne til at være løsningsorienteret og kunne interagere og forhandle i en konstruktiv og positiv tone.

Er du interesseret, så ansøg via linket herunder hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte partner Jakob Mosegaard Larsen på +45 2752 1973 eller jml@mazanti.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, indtil den rette er ansat. Tiltrædelse: snarest muligt.