2022_10_26_MazantiCph510_High (3).jpg

Advokat til Mazanti-Andersens transaktionsteam

Er du advokat med erfaring inden for transaktioner? Mazanti Transactions arbejder med nogle af de mest spændende transaktioner i Danmark og er blandt de førende advokatvirksomheder i Danmark inden for Venture Capital. Teamet vækster og søger lige nu flere stærke kræfter.

Som advokat i vores transaktionsafdeling bliver du en del af et team bestående af 22+ kollegaer, som rådgiver danske og internationale klienter inden for klassisk strukturerede M&A transaktioner, ventureinvesteringer, børsnoteringer, øvrige kapitalmarkedstransaktioner og etablering af venture- og P/E-fonde.

Vi tilbyder et udfordrende og kompetencegivende job i et ambitiøst og dynamisk miljø præget af tillid, høj faglighed, gensidig fleksibilitet og et unikt sammenhold. Du kommer til at arbejde teamorienteret, og i dit daglige arbejde kan du forvente en høj grad af samarbejde og sparring med partnerne i teamet. Det spiller ingen rolle, hvorvidt din primære base vil være på vores kontor i København eller i Odense.

Gode relationer er kernen i vores kultur og i tilgangen til at drive forretning. Vi prioriterer social samhørighed samt din faglige og personlige udvikling højt, hvilket blandt andet kommer til udtryk gennem en lang række sociale aktiviteter og et stærkt fællesskab på tværs af afdelinger og geografi.

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder blandt andet en fordelagtig egensagsordning, flere personalegoder og et væld af sociale initiativer.

Om dig

  • Du har et højt fagligt niveau
  • Du er en holdspiller med ambitioner og drive
  • Du har relevant erfaring inden for transaktioner/M&A
  • Du er tillidsvækkende og brænder for at levere rådgivning af højeste kvalitet
  • Du motiveres af at være proaktiv og tænke selvstændigt, og du har en systematisk og struktureret tilgang til opgaverne
  • Du er løsningsorienteret og kan interagere konstruktivt i et team.

Ansøg
Er du interesseret, så send din ansøgning med CV og relevante bilag via nedenstående link. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt faggruppeleder for Transaktioner Simon Falbe-Hansen på +45 6015 8160 eller sfh@mazanti.dk. 

Mazanti-Andersen er en skarpt specialiseret og kommercielt orienteret advokatvirksomhed. Vi er betroede rådgivere for dansk og internationalt erhvervsliv og er drevet ud fra en fælles ambition om at spille en instrumentel rolle i vores klienters succes. Vores ca. 145 medarbejdere er fordelt på vores kontorer i København og Odense og er organiseret i fem strategiske faggrupper: Transaktioner, Fast Ejendom, Proces, Insolvens og Corporate & Commercial.